Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Senge

200+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Nordisk Fjer seng med opbevaring 140 cm

Nordisk Fjer seng med opbevaring 140 cm

Nordisk Fjer seng med opbevaring 140 cm Bemærk, leveres som to enkelte senge på 70x200 cm Eksklusiv og praktisk seng i boxfjederdesign med opbevaringsrum. Sengen med opbevaring er ideel til eksempelvis kollegierværelset, hvor det kan være en stor fordel med et opbevaringsrum under sengen, så dyner og puder kan gemmes væk i løbet af dagen. Sengens opbygning Sengen består af en stofbetrukket sokkel med sengetøjskasse og boxmadras med fjederkernepolstring. Opbevaringsrummet er hvidt for en hygiejnisk opbevaring af dit sengetøj. I begge sider af opbevaringskassen er der lavet udskæringen, der både gør det let at åbne opbevaringsboksen og som samtidig fungerer som ventilation. Sengen har en komfortabel polstring med Bonnel-fjederkerne og formstabil skumplast. Liggefladen er betrukket med dobbelt elastisk strækstof (100% polyester). Færdigmonteret - du behøver intet værktøj. Se den elegante sengegavl under fanen tilbehør Der er mulighed for at tilkøbe en flot gavl med svungne former, som er betrukket med slidstærkt stof af 100% polyester, og er let at vedligeholde. Denne finder du under fanen tilbehør. Bemærk: Sengen leveres uden topmadras. Under tilbehør finder du et udvalg af topmadrasser, der kan passe til sengen.

3.999 kr.

Fri fragt

wupti.com
Dunlopillo Harmoni kontinentalseng - Dunlopillo Harmoni kontinentalseng

Dunlopillo Harmoni kontinentalseng - Dunlopillo Harmoni kontinentalseng

Vælg mellem Dunlopillo Harmoni- eller Cooltopmadras Sx ben inkl. prisen Benene på billedet er tilkøb på 599,- Vælg mellem 3 forskellige fastheder Vi leverer Sx Stålben i prisen! VI tilbyder rente- og gebyrfri finansering Leder du efter en stor komfortabel seng med plads til hele familien? Dunlopillo Harmoni kontinentalseng er en stor komfortabel seng, uden revne i midten! Dunlopillos madrasser er produceret af latex fra gummitræer, som støbes til en ventilerende og fleksibel latexmadras. Denne latexmadras "falder" ikke sammen, da naturlatex er formstabil og dermed også kantstabil. Dunlopillo Harmoni kontinentalseng har flot slidstærkt møbelstof, som fås i 3 forskellige farver. Dunlopillo giver 15 års garanti imod sætning på deres madrasser, men du kan forlænge levetiden yderligere ved jævnligt at vende madrassen. Topmadrassen på Dunlopillo Harmoni kontinental er tuftet, så den ligger stabil. I liggefladen er der være enten Harmonietoppen eller Dunlopillos Cool betræk, der giver øget ventilering og transporterer fugt væk fra kroppen og sengen. Du bestemmer selv! Vi anbefaler at bruge et Sx kuvertlagen til din Dunlopillo topmadras. Vælg mellem 3 forskellige farver på din Dunlopillo Harmoni kontinentalseng M/Latex base: Sort, Stone eller Antrasit (Her får du to baser og èn hel madras, samt én hel topmadras) Vælg mellem 3 forskellige fastheder: Medium, Fast og Xtrafast. Vælg mellem 2 forskellige størrelser her i shoppen: 180 x 200 og 180 x 210. Hvis du vil have gavl til din seng, kan du her i shoppen vælge Dunlopillos Square gavl. Se den længere nede på siden Prisen er komplet med topmadras, Sx stålben, leveret og opstillet på din adresse. Benene på billedet er et tilkøb på 599,- For mere info eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 75 83 32 77 eller info@sengeexperten.dk Fast hvis du vejer 85+ kg. Medium hvis du vejer mellem 60 og 85kg Soft hvis du vejer under 60 kg. Lånebeløb Løbetid Månedlig ydelse 35.797kr. 60 mdr. 597kr. 35.797kr. 40 mdr. 895kr. Lå...

19.998 kr.

Fri fragt

SENGEEXPERTEN
Hanna Vesterberg·Kategoriansvarlig for Senge og Madrasser

Find din nye seng online

Når man tænker på, hvor mange af døgnets timer – og hvor stor en del af vores liv – vi tilbringer i sengen, kan man egentlig godt undre sig over, at så mange af os ikke går endnu mere op i valg af seng. Ud fra den tid, et gennemsnitsmenneske tilbringer i sengen, bør sengen jo ellers absolut være det vigtigste møbel i hjemmet.

Når nu du er her, er det jo nok fordi, du er på udkig efter en ny seng. Og hvad skal du så kigge efter, når du skal vælge en ny seng?

Spørgsmål du bør stille dig selv

Der er mange ting at tage med i overvejelserne. Først og fremmest er der prisen. Hvor meget må din nye seng koste? Så er der størrelsen. Hvad har du plads til, og hvad har du behov for? Skal det være en enkeltseng, en trekvartseng eller en dobbeltseng? Skal du have en hård madras eller en blød madras? Og er det måske en elevationsseng, hvor du kan justere hovedhøjden eller højden i fodenden, som du er på udkig efter?

Der er desuden så mange forskellige mærker at vælge imellem, så mange forskellige sengetyper og muligheder og meget forskellige priser – så når man ikke er fagmand ud i sengeverdenen, kan det godt virke en smule uoverskueligt. Derfor er det en god idé at tænke grundigt over pris, behov, størrelse osv., inden du kaster dig ud i købet af en ny seng.

En seng er et meget personligt møbel. Derfor er køb af seng ikke noget, du bør overlade til andre. Det er derimod vigtigt, at du prøver at ligge i sengen, inden du køber den, så du er sikker på, at sengen passer til dig. Vi har forskellig højde og kropsbygning, og derfor kan vi ikke alle bruge den samme type seng. Vi kan heller ikke bruge den samme topmadras. Her er det også vigtigt, at du finder én, der passer til dig.

Log ind

Bliv gratis medlem