Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Sirius Juletræer

0 produkter

Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

1

Relaterede butikstilbud

Olina Juletræ, Hvid

Olina Juletræ, Hvid

Design: Sirius. Størrelse: H 8 cm + 25 cm Ledning fra udtag til lysdekoration. Antal LED: 1. Bat: 2 x CR2032. Timerfunktion: Nej. Til Fjernbetjening: Nej. Enkelt snehvidt julepynt i mat keramik. Lyset er batteridrevet, batterierne er gemt i den flotte metalholder der er en del af lysdekorationen. Batterier medfølger. Bruger 2xCR2032 batterier. Pærerne har et naturligt varmt lys. Designet af Marianne Bjarløv.

59 kr.
107 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Knirke Juletræ Top, Varm Hvid

Knirke Juletræ Top, Varm Hvid

Design: Sirius. Antal LED: 312. I denne Knirke lyskæde sidder lysene fordelt i en top-ring med 13 lyskæder i 2,3 meters længde og med 24 LED lys i hver kæde. Der er 5 meter ledning fra transformeren og hen til top-ringen. Lyskæde og ledning er grøn, og pærerne har en varm hvid farve. Lyskæden er super let at opsætte, og giver et flot ensartet lys til juletræet. Du kan ikke sammensætte denne lyskæde med andre lyskæder. Kun til indendørs brug.

349 kr.
397 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Carla Juletræ mini 4 pak, Hvid

Carla Juletræ mini 4 pak, Hvid

Design: Sirius. Størrelse: Ø 6,5 x H 7 cm. Antal LED: 4 x 1. Batteri: 4 x 1 x CR2032. Timerfunktion: Ja. Til Fjernbetjening: Ja. Smuk gaveæske med 4 Clara kogle LED lys. Sirius LED batterilysene er lavet af ægte stearin med mønstret overflade. Lysene er 6,5 cm i diameter, og er 7 cm høje. Stearinlysene er batteridrevet og har indbygget timer-funktion, der kan indstilles til at være tændt i 6 timer, og slukket i 18 timer. Du kan desuden tilkøbe en Sirius fjernbetjening (art.nr.SI10000) der kan sættes til enten "on", "off", 2-4-6 eller 8 timer, og som passer til et kæmpe udvalg af Sirius glasdekorationer og LED stearinlys. Pæren glitrer smukt og har et naturligt varmt lys. 4 stk. CR2032 batteri medfølger i hver juletræ. Batteriet er isat i bunden af lyset. Kun til indendørs brug.

99 kr.
147 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Carla Juletræ, 23 cm, Hvid

Carla Juletræ, 23 cm, Hvid

Design: Sirius. Størrelse: Ø 13 x H 23 cm. Antal LED: 1. Batteri: 3 x AAA. Timerfunktion: Ja. Til Fjernbetjening: Ja. Smuk gaveæske med 1 stk. Carla juletræs LED lys. Sirius LED batterilyset er lavet af ægte stearin med mønstret overflade. Lyset er 13 cm i diameter, og er 23 cm højt. Stearinlyset er batteridrevet og har indbygget timerfunktion, der kan indstilles til at være tændt i 6 timer, og slukket i 18 timer. Du kan desuden tilkøbe en Sirius fjernbetjening (art.nr.SI10000) der kan sættes til enten "on", "off", 2-4-6 eller 8 timer, og som passer til et kæmpe udvalg af Sirius glasdekorationer og LED stearinlys. Pæren glitrer smukt og har et naturligt varmt lys. Bruger 2 stk. AA batterier. Batterier medfølger ikke. Kun til indendørs brug.

89 kr.
137 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Knirke Juletræ Top, Varm Hvid

Knirke Juletræ Top, Varm Hvid

Design: Sirius. Antal LED: 273. Farve ledning: Grøn. I denne Knirke lyskæde sidder lysene fordelt i en top-ring med 13 lyskæder i 2 meters længde og med 21 pærer i hver lyskæde. Der er 5 meter ledning fra transformeren og hen til top-ringen. Lyskæde og ledning er grøn, og pærerne har en varm hvid farve. Lyskæden er super let at opsætte, og giver et flot ensartet lys til juletræet. Du kan ikke sammensætte denne lyskæde med andre lyskæder. Kun til indendørs brug.

299 kr.
347 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Carla Juletræ, H23cm, Hvid

Carla Juletræ, H23cm, Hvid

Smuk gaveæske med 1 stk. Carla juletræs LED lys. Sirius LED batterilyset er lavet af ægte stearin med mønstret overflade. Lyset er 13 cm i diameter, og er 23 cm højt. Stearinlyset er batteridrevet og har indbygget timerfunktion, der kan indstilles til at være tændt i 6 timer, og slukket i 18 timer. Du kan desuden tilkøbe en Sirius fjernbetjening (art.nr.10000) der kan sættes til enten "on", "off", 2-4-6 eller 8 timer, og som passer til et kæmpe udvalg af Sirius glasdekorationer og LED stearinlys. Pæren glitrer smukt og har et naturligt varmt lys. Bruger 2 stk. AA batterier. Batterier medfølger ikke. Kun til indendørs brug. Højde: 23 cm Antal lys: 1 Timerfunktion: Ja Diameter: 13 cm Lyskilde: LED light Til Fjernbetjening: Ja Farve: Hvid Energikilde: 2xAA batterier Tema: Juletræ

89 kr.
128 kr.inkl. fragt
Skiftselv.dk
Carla Juletræ, 19 cm, Hvid

Carla Juletræ, 19 cm, Hvid

Design: Sirius. Størrelse: Ø 11 x H 19 cm. Antal LED: 1. Batteri: 3 x AAA. Timerfunktion: Ja. Til Fjernbetjening: Ja. Smuk gaveæske med 1 stk. Carla juletræs LED lys. Sirius LED batterilyset er lavet af ægte stearin med mønstret overflade. Lyset er 11 cm i diameter, og er 19 cm højt. Stearinlyset er batteridrevet og har indbygget timerfunktion, der kan indstilles til at være tændt i 6 timer, og slukket i 18 timer. Du kan desuden tilkøbe en Sirius fjernbetjening (art.nr.10000) der kan sættes til enten "on", "off", 2-4-6 eller 8 timer, og som passer til et kæmpe udvalg af Sirius glasdekorationer og LED stearinlys. Pæren glitrer smukt og har et naturligt varmt lys. Bruger 2 stk. AA batterier. Batterier medfølger ikke. Kun til indendørs brug.

79 kr.
127 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Knirke Juletræ Top, Varm Hvid

Knirke Juletræ Top, Varm Hvid

Design: Sirius. Antal LED: 195. I denne Knirke lyskæde sidder lysene fordelt i en top-ring med 13 lyskæder i 1,4 meters længde og med 15 pærer i hver lyskæde. Der er 5 meter ledning fra transformeren og hen til top-ringen. Lyskæde og ledning er grøn, og pærerne har en varm hvid farve. Lyskæden er super let at opsætte, og giver et flot ensartet lys til juletræet. Du kan ikke sammensætte denne lyskæde med andre lyskæder. Kun til indendørs brug.

199 kr.
247 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Knirke Juletræ Top, Varm Hvid

Knirke Juletræ Top, Varm Hvid

Design: Sirius. Antal LED: 234. I denne Knirke lyskæde sidder lysene fordelt i en top-ring med 13 lyskæder i 1,7 meters længde og med 18 pærer i hver lyskæde. Der er 5 meter ledning fra transformeren og hen til top-ringen. Lyskæde og ledning er grøn, og pærerne har en varm hvid farve. Lyskæden er super let at opsætte, og giver et flot ensartet lys til juletræet. Du kan ikke sammensætte denne lyskæde med andre lyskæder. Kun til indendørs brug.

249 kr.
297 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Carla Juletræ, H19cm, Hvid

Carla Juletræ, H19cm, Hvid

Smuk gaveæske med 1 stk. Carla juletræs LED lys. Sirius LED batterilyset er lavet af ægte stearin med mønstret overflade. Lyset er 11 cm i diameter, og er 19 cm højt. Stearinlyset er batteridrevet og har indbygget timerfunktion, der kan indstilles til at være tændt i 6 timer, og slukket i 18 timer. Du kan desuden tilkøbe en Sirius fjernbetjening (art.nr.10000) der kan sættes til enten "on", "off", 2-4-6 eller 8 timer, og som passer til et kæmpe udvalg af Sirius glasdekorationer og LED stearinlys. Pæren glitrer smukt og har et naturligt varmt lys. Bruger 2 stk. AA batterier. Batterier medfølger ikke. Kun til indendørs brug. Højde: 19 cm Antal lys: 1 Timerfunktion: Ja Diameter: 11 cm Lyskilde: LED lys Til Fjernbetjening: Ja Farve: Hvid Energikilde: 2xAA Tema: Juletræslys

79 kr.
118 kr.inkl. fragt
Skiftselv.dk
Carla Juletræ, H16cm, Hvid

Carla Juletræ, H16cm, Hvid

Smuk gaveæske med 1 stk. Carla juletræs LED lys. Sirius LED batterilyset er lavet af ægte stearin med mønstret overflade. Lyset er 11 cm i diameter, og er 16 cm højt. Stearinlyset er batteridrevet og har indbygget timerfunktion, der kan indstilles til at være tændt i 6 timer, og slukket i 18 timer. Du kan desuden tilkøbe en Sirius fjernbetjening (art.nr.10000) der kan sættes til enten "on", "off", 2-4-6 eller 8 timer, og som passer til et kæmpe udvalg af Sirius glasdekorationer og LED stearinlys. Pæren glitrer smukt og har et naturligt varmt lys. Bruger 2 stk. AA batterier. Batterier medfølger ikke. Kun til indendørs brug. Højde: 16 cm Antal lys: 1 Timerfunktion: Ja Diameter: 11 cm Lyskilde: LED lys Til Fjernbetjening: Ja Farve: Hvid Energikilde: 2xAA Tema: Juletræslys

69 kr.
108 kr.inkl. fragt
Skiftselv.dk
Time-Line JuleTræ "drop-down", Varm Hvid

Time-Line JuleTræ "drop-down", Varm Hvid

Design: Sirius. Størrelse: H 1,7 m + 30 cm Ledning fra udtag til lysdekoration. Antal LED: 130. Batteri: 3 x AA. Timerfunktion: Ja. Til Fjernbetjening: Nej. 5 lyskæder der er sammensat i en ring, så du let kan pynte juletræet. De 5 lyskæder har hver 26 lys. I alt 130 Lys. Batterilyskæden har et flot klart varmt lys og bruger 3xAA batterier. Leveres eksklusiv batterier. Lyskædens batteriholder har en indbygget timerfunktion. Lysene kan enten sættes på "6H" hermed slukker lysene automatisk efter 6 timer. Efter 18 timer tændes lysene igen, og sådan vil det fortsætte. Du kan også sætte lysene på "OFF" hvor kæden er slukket hele tiden. Eller du kan sætte lysene på "ON" så er lyskæden tændt hele tiden. Godkendt til både indendørs- og udendørs brug. Levers i flot gaveæske.

129 kr.
177 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Edith Juletræ lyskæde, 16 lys, Guld/Hvid

Edith Juletræ lyskæde, 16 lys, Guld/Hvid

Design: Sirius. Størrelse: 1,35 m + 30 cm Ledning fra udtag til lysdekoration. Antal LED: 16. Batteri: 2 x AA. Timerfunktion: Nej. Til Fjernbetjening: Nej. Farve ledning: Sølv. Edith lyskæden i sølv er 1,3 meter lang. De 16 guld glitter juletræer er hver 3x4 cm. Batteri lyskæden giver et flot lys, og kan bruges til alverdens dekorationer. Sirius Lyskæden bruger 2 x AA batterier. Batterier medfølger ikke. Kun til indendørs brug. Leveres i flot gaveæske.

59 kr.
107 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Carla Juletræ mini 4pcs sæt, Hvid

Carla Juletræ mini 4pcs sæt, Hvid

Smuk gaveæske med 4 Clara kogle LED lys. Sirius LED batterilysene er lavet af ægte stearin med mønstret overflade. Lysene er 6,5 cm i diameter, og er 7 cm høje. Stearinlysene er batteridrevet og har indbygget timer-funktion, der kan indstilles til at være tændt i 6 timer, og slukket i 18 timer. Du kan desuden tilkøbe en Sirius fjernbetjening (art.nr.10000) der kan sættes til enten "on", "off", 2-4-6 eller 8 timer, og som passer til et kæmpe udvalg af Sirius glasdekorationer og LED stearinlys. Pæren glitrer smukt og har et naturligt varmt lys. 4 stk. CR2032 batteri medfølger i hver juletræ. Batteriet er isat i bunden af lyset. Kun til indendørs brug. Højde: 7 cm Antal lys: 4 Timerfunktion: Ja Diameter: 5,8 cm Lyskilde: LED lys Til Fjernbetjening: Ja Farve: Hvid Energikilde: 4x 1xCR2032 Tema: Kogler

99 kr.
138 kr.inkl. fragt
Skiftselv.dk
Carla Juletræ, 16 cm, Hvid

Carla Juletræ, 16 cm, Hvid

Design: Sirius. Størrelse: Ø 11 x H 16 cm. Antal LED: 1. Batteri: 3 x AAA. Timerfunktion: Ja. Til Fjernbetjening: Ja. Smuk gaveæske med 1 stk. Carla juletræs LED lys. Sirius LED batterilyset er lavet af ægte stearin med mønstret overflade. Lyset er 11 cm i diameter, og er 16 cm højt. Stearinlyset er batteridrevet og har indbygget timerfunktion, der kan indstilles til at være tændt i 6 timer, og slukket i 18 timer. Du kan desuden tilkøbe en Sirius fjernbetjening (art.nr.SI10000) der kan sættes til enten "on", "off", 2-4-6 eller 8 timer, og som passer til et kæmpe udvalg af Sirius glasdekorationer og LED stearinlys. Pæren glitrer smukt og har et naturligt varmt lys. Bruger 2 stk. AA batterier. Batterier medfølger ikke. Kun til indendørs brug.

69 kr.
117 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Carolin Christmas Tree Light - Set of 10 - Silver

Carolin Christmas Tree Light - Set of 10 - Silver

519 kr.
598 kr.inkl. fragt

Amara

Carolin Christmas Tree Light - Set of 10 - Gold

Carolin Christmas Tree Light - Set of 10 - Gold

519 kr.
598 kr.inkl. fragt

Amara

Christina Christmas Tree Topper - Silver

Christina Christmas Tree Topper - Silver

303 kr.
382 kr.inkl. fragt

Amara

Anni Juletræ, 1,8 m, Varm Hvid

Anni Juletræ, 1,8 m, Varm Hvid

Design: Sirius. Størrelse: H 1,8 m + 5 m,Antal LED: 234. Timerfunktion: Nej. Til Fjernbetjening: Nej. Juletræ Anni i kunst gran med fine tætte nåle og en god fyldighed. Til træet leveres en lyskæde med 234 LED lys 5 meter ledning og en transformer. Træet er let at opsætte, da grenene sidder på et let udtageligt stativ. Kun til indendørs brug.

1.499 kr.

Fri fragt

RikkiTikkiShop

Sirius Christina Juletræstop H: 28 cm - Guld

Sirius Christina Juletræstop H: 28 cm - Guld

Sirius Christina Juletræstop H: 28 cm - Guld Fra Sirius kommer denne smukke juletræstop af metal i guld. Julestjernen leveres med en batterikæde med 30 LED lys, som på smukkeste vis vil kaste glans over det flotte juletræ. Julestjernen har indbygget timer-funktion, således at lyset enten er tændt i i 6 timer (ON) eller slukket (OFF). Christina juletræstoppen bruger 2 x AAA batterier - disse er ikke inkluderet. Du finder batterierne under varenummer 33486. Hvis du ønsker at kunne fjernbetjene lyset, kan der tilkøbes en fjernbetjening. Fjernbetjeningen sættes til enten "ON", "OFF", 2-4-6 eller 8 timer. Du finder fjernbetjeningen under varenummer 35618. OBS: Kun til indendørs brug Materiale: Metal Farve: Guld Transparent ledning Mål: H: 28,5 cm B: 24 cm Ledningslængde: 35 cm Antal lys: 30 stk

199 kr.
248 kr.inkl. fragt
Jacobsen møbler
Sirius Christina Juletræstop H: 28 cm - Sølv

Sirius Christina Juletræstop H: 28 cm - Sølv

Sirius Christina Juletræstop H: 28 cm - Sølv Fra Sirius kommer denne smukke juletræstop af metal i guld. Julestjernen leveres med en batterikæde med 30 LED lys, som på smukkeste vis vil kaste glans over det flotte juletræ. Julestjernen har indbygget timer-funktion, således at lyset enten er tændt i i 6 timer (ON) eller slukket (OFF). Christina juletræstoppen bruger 2 x AAA batterier - disse er ikke inkluderet. Du finder batterierne under varenummer 33486. Hvis du ønsker at kunne fjernbetjene lyset, kan der tilkøbes en fjernbetjening. Fjernbetjeningen sættes til enten "ON", "OFF", 2-4-6 eller 8 timer. Du finder fjernbetjeningen under varenummer 35618. OBS: Kun til indendørs brug Materiale: Metal Farve: Sølv Transparent ledning Mål: H: 28,5 cm B: 24 cm Ledningslængde: 35 cm Antal lys: 30 stk

199 kr.
248 kr.inkl. fragt
Jacobsen møbler
Sara Træ, Hvid/Sølv

Sara Træ, Hvid/Sølv

Design: Sirius. Størrelse: Ø 7,5 x H 15 cm. Antal LED: 1. Batteri: 2xAA. Timerfunktion: Ja. Til Fjernbetjening: Nej. Sara juletræ lys er lavet af ægte stearin med en flot rustik overflade og en bevægelig LED lysflamme. Lyset er 7,5 cm i diameter og 15 cm højt. Stearinlyset er batteridrevet og har indbygget timerfunktion, således at du kan sætte dit lys på enten 4 timer - 8 timer eller OFF Pærerne har et naturligt varmt lys. Stearinlyset tåler maks. 30 grader. Stearinlyset er pakket i en flot gaveæske. Batterier medfølger ikke. Der skal isættes 2 stk. AA batterier i bunden af lyset. Kun til indendørs brug.

89 kr.
137 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Anni Juletræ, 2,4 m, Varm Hvid

Anni Juletræ, 2,4 m, Varm Hvid

Design: Sirius. Størrelse: H 2,4 m + 5 m Ledning fra udtag til lysdekoration. Antal LED: 312. Timerfunktion: Nej. Til Fjernbetjening: Nej. Juletræ Anni i kunst gran med fine tætte nåle og en god fyldighed. Til træet leveres en lyskæde med 312 LED lys 5 meter ledning og en transformer. Træet er let at opsætte, da grenene sidder på et let udtageligt stativ. Kun til indendørs brug.

2.499 kr.

Fri fragt

RikkiTikkiShop

Sirius Anni Juletræ - H: 1,5 m dørs

Sirius Anni Juletræ - H: 1,5 m dørs

Sirius Anni Juletræ - H: 1,5 m Skønt juletræ i kunstgran fra Sirius. Det flotte Anni træ har fine tætte nåle og en god fyldighed. Træet kommer med en lyskæde på 5 meter med 234 LED Lys. Træet er perfekt til dig der gerne vil have et genanvendeligt juletræ du kan tage frem år efter år. Derudover slipper du med dette træ også for grannåle på stuegulvet. Mål: H: 1,5 m Ledning: 5 m Energikilde: 2,4 W 6 V

999 kr.

Fri fragt

Jacobsen møbler
Juletræ Anni i kunstigt gran H:1,8 m med 234 Lys

Juletræ Anni i kunstigt gran H:1,8 m med 234 Lys

Juletræ Anni i kunst gran med fine tætte nåle og en god fyldighed. Til træet leveres en lyskæde med 234 LED lys 5 meter ledning og en transformer. Træet er let at opsætte, da grenene sidder på et let udtageligt stativ. Kun til indendørs brug. Anni er naturtro kunstige juletræer med tilhørende tilpassede LED lyskæder Lavet i kunstgran med fine og tætte nåle, og en god ensartet fyldighed. Anni træerne fås i 4 forskellige størrelser fra 1,5m til 2,4m De dertilhørende lyskæder passer enkeltvis til hvert træ med hhv. 195, 234, 273 og 312 LED lyspunkter. Lyskæde samt ledning er naturligvis grøn så den falder i et med træet. Lysene sidder fordelt på 13 strenge fastgjort til en topring for brugervenlig installation. Træerne er lette at opsætte da grenene sidder på et let-udtageligt stativ. Efter sæson skilles træet igen så det ikke fylder meget når det skal pakkes væk.

1.499 kr.

Fri fragt

Skiftselv.dk
Tia Træ, 35 cm, Grøn

Tia Træ, 35 cm, Grøn

Design: Sirius. Størrelse: H 35 cm. Antal LED:10. Batteri :3 x AA. Timerfunktion: Ja. Til Fjernbetjening: Nej. Tia juletræ i grøn kunst gran fra Sirius leveres i en flot gaveæske. Juletræet er 35 cm højt og har 10 fine LED lys. Træet giver en skøn rustik stemning med den flotte bast skjuler. Træet er batteridrevet og har indbygget timerfunktion. Sirius lysene slukker dermed lyset automatisk efter 6 timer, hvis du ikke selv slukker dem. Efter 18 timer tænder lysene igen, og sådan vil de fortsætte, hvis du ikke bruger sluk knappen. Batterierne er gemt i bunden af juletræet. Bruger 3xAA batterier. Batterierne medfølger ikke, men kan tilkøbes her på shoppen. Designet af Sirius Company. Kun til indendørs brug.

99 kr.
147 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Sirius Anni Juletræ - H: 1,8 m

Sirius Anni Juletræ - H: 1,8 m

Sirius Anni Juletræ - H: 1,8 m Skønt juletræ i kunstgran fra Sirius. Det flotte Anni træ har fine tætte nåle og en god fyldighed. Træet kommer med en lyskæde på 5 meter med 234 LED Lys. Træet er perfekt til dig der gerne vil have et genanvendeligt juletræ du kan tage frem år efter år. Derudover slipper du med dette træ også for grannåle på stuegulvet. Mål: H: 1,8 m Ledning: 5 m Energikilde: 2,4 W 6 V

1.499 kr.

Fri fragt

Jacobsen møbler
Sara Træ, Hvid/Guld

Sara Træ, Hvid/Guld

Design: Sirius. Størrelse: Ø 7,5 x H 15 cm. Antal LED: 1. Batteri: 2xAA. Timerfunktion: Ja. Til Fjernbetjening: Nej. Sara juletræ lys er lavet af ægte stearin med en flot rustik overflade og en bevægelig LED lysflamme. Lyset er 7,5 cm i diameter og 15 cm højt. Stearinlyset er batteridrevet og har indbygget timerfunktion, således at du kan sætte dit lys på enten 4 timer - 8 timer eller OFF Pærerne har et naturligt varmt lys. Stearinlyset tåler maks. 30 grader. Stearinlyset er pakket i en flot gaveæske. Batterier medfølger ikke. Der skal isættes 2 stk. AA batterier i bunden af lyset. Kun til indendørs brug.

89 kr.
137 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Log ind

Bliv gratis medlem