Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Architectmade Lysestager og lanterner

Architectmade Lysestager og lanterner

Relaterede butikstilbud

Gemini

Gemini

Gemini lysestagen er inspireret af det fantastiske ved muligheder og er en perfekt forening af form og funktion. Den skiller sig ud med de rene og simple linjer og er matematisk designet, så stearinlysene står med mindst mulig afstand mellem sig samtidigt med, at den cirkelrunde form på lysestagens fod bevares. Materiale: Rustfrit stål - massiv. Mål: B11 H11,5 cm. Bemærk prisen er for én stage, selvom der er vist flere på billederne.

480 kr.

Fragt ukendt

RikkiTikkiShop

Grå Lys Gemini

Grå Lys Gemini

Den lange, slanke form på Gemini stearinlysene er designet til smukt at komplimentere og passe perfekt til Gemini lysestagen. Sammen kan Gemini lysestagen og stearinlys arrangeres i en vifte af muligheder – kun fantasien sætter grænser. 4 stk. i pakken.

50 kr.

Fragt ukendt

RikkiTikkiShop

Trepas, 3 stk - Peter Karpf

Trepas, 3 stk - Peter Karpf

Trepas, der blev designet i 1966 af Peter Karpf, er et sæt af fyrfadslysestager fremstillet i massivt kobber, messing og rustfrit stål. I en søgen efter den perfekte holder til det lille og simple fyrfadslys skabte Karpf dette system af stager, der kan placeres på utallige måder. Når den levende flamme reflekteres i de polerede metaller skabes der ”et strejf af uendelighed”, når flammens refleksion kastes frem og tilbage mellem stagerne. 1 stk af hver Kobber, stål & messing

599 kr.

Fragt ukendt

RikkiTikkiShop

Log ind

Bliv gratis medlem