Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Rosendahl Vaser

Relaterede butikstilbud

Lyngby Porcelæn Lyngby Radiance Vase - H 20,5 cm - Fajance - Grå

Lyngby Porcelæn Lyngby Radiance Vase - H 20,5 cm - Fajance - Grå

Leg med nuancer og udtryk i indretningen med Radiance vasen fra Lyngby Porcelæn. Med strukturen i den reaktive glasur er looket råt og industrielt, hvilket skaber unikke kontraster og udtryk i hjemmet. Sæt vasen forskellige steder i hjemmet og se de grå farvetoner danse i dagens skiftende lys. H 20,5 cm En unik klassiker Med reaktiv glasur Radiance fra Lyngby Porcelæn Lyngby Porcelæn udfordrer den klassiske, hvide vase og har skabt en rå lyngbyvase med et industrielt udtryk. Vasen er udformet i keramik og glaseret med en blank reaktiv glasur, der giver overfladen et metallisk look. Den reaktive glasur changerer mellem forskellige dybe nuancer af blå og grå, hvorfor vasen altid vil synes unik i sine omgivelser.

600 kr.

Fri fragt

Imerco
Rosendahl Karen Blixen Kræmmerhusophæng Sølv 6 1cm

Rosendahl Karen Blixen Kræmmerhusophæng Sølv 6 1cm

Det søde kræmmerhusophæng fra Rosendahl er fremstillet i forsølvet blankpoleret pladestål og måler 15 cm i højden. Det er designet af den danske smykkedesigner Zarah Voigt der har hentet sin inspiration til kræmmerhuset i den moderne eventyrlige jul som vi alle holder så meget af. Ophænget kan bruges som pynt på juletræet eller du kan hænge det og øvrige juletræsophæng fra samme serie på nogle dekorative grene og stille dem i en vase. Mulighederne er mange og uanset hvordan du vælger at pynte op med det smukke kræmmerhus er vi sikre på at den gode og hyggelige julestemning hurtigt vil indfinde sig.Serie: Karen BlixenVarenummer: 31354Farve: SølvMateriale: Sølvfarvet stålMål: Ø: 6 1cm OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

120 kr.
149 kr.inkl. fragt
AllBuy
Julekrans H8 forsølvet

Julekrans H8 forsølvet

Pynt op til jul med denne funklende, forsølvede julekrans fra Karen Blixens Jul. Men sit romantiske og klassiske udtryk bejler denne fine Julekrans til både traditionalister og minimalister. Julekransen er designet af Ole Kortzau, der forvandler julemotiver til ægte designklassikere, som vækker juleglæde år efter år, når julepyntet findes frem. Lad julekransen hænge på dekorative grene i en vase eller fra juletræet grønne gran. Du kan også pynte op i vinduesrammen med Julekransen og levende lys, for en hyggelig julestemning når decembermørket falder på uden for ruden. God gaveidé til værtinden eller til én som du holder af. Højde: 8 cm. Bemærk:Tåler ikke pudsemiddel og opvaskemaskine

110 kr.

Fragt ukendt

RikkiTikkiShop

Kræmmerhusophæng H15,6 forsølvet

Kræmmerhusophæng H15,6 forsølvet

Det søde kræmmerhusophæng fra Rosendahl er fremstillet i forsølvet, blankpoleret pladestål og måler 15 cm i højden. Det er designet af den danske smykkedesigner Zarah Voigt, der har hentet sin inspiration til kræmmerhuset i den moderne, eventyrlige jul, som vi alle holder så meget af. Ophænget kan bruges som pynt på juletræet, eller du kan hænge det og øvrige juletræsophæng fra samme serie på nogle dekorative grene og stille dem i en vase. Mulighederne er mange, og uanset hvordan du vælger at pynte op med det smukke kræmmerhus, er vi sikre på, at den gode og hyggelige julestemning hurtigt vil indfinde sig. Materiale: sølvfarvet stål. Højde: 15,6 cm. Bemærk:Tåler ikke pudsemiddel og opvaskemaskine.

150 kr.

Fragt ukendt

RikkiTikkiShop

Sparkstøttingnisse H6 forgyldt

Sparkstøttingnisse H6 forgyldt

Skab en hyggelig og munter julestemning med denne forgyldte sparkstøtting nisse. Det fine og klassiske motiv har et sødt udtryk, der vækker gensynsglæde hvert år når julepyntet findes frem og skal hænges op rundt om i hjemmet. Hæng sparkstøtting nissen på et par dekorative grene i en vase eller lad den pynte i vinduesrammen sammen med andre julemotiver i forskellige størrelser, og lad dem funkle som en flot uro i skæret fra levende lys, for en unik julestemning både ude og inde. Sparkstøtting nissen er en sød gaveidé til advent, der vil bringe glæde gennem hele december, eller som en funklende detalje bundet til julegavens indpakning.

140 kr.

Fragt ukendt

RikkiTikkiShop

Sparkstøttingnisse H6 forsølvet

Sparkstøttingnisse H6 forsølvet

Sparkstøtting nissen er et sødt og sjovt motiv, der bringer gensynsglæde hvert år, når julepyntet findes frem og hænges op rundt om i hjemmet. Hæng eksempelvis det forsølvede motiv op i vinduesrammen sammen med motiver i forskellige størrelser, eller på dekorative troldegrene i en vase. Sparkstøtting nissen hænger også flot på juletræets grønne gran. Sparkstøtting nissen er en sød gaveidé til værtinden, eller som en ekstraordinær og funklende detalje bundet på den indpakkede julegave under juletræet. Sparkstøtting nissen er designet af Ole Kortzau, der fortolker julens symbolikker på ny i en klassisk og munter formel, der passer ind i ethvert hjem. Højde: 6 cm. Bemærk:Tåler ikke pudsemiddel og opvaskemaskine

110 kr.

Fragt ukendt

RikkiTikkiShop

Log ind

Bliv gratis medlem