Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Rosendahl Bordur

0 produkter

Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

1

Relaterede butikstilbud

AJ Roman Bordur Ø:11 - Sort / Hvid

AJ Roman Bordur Ø:11 - Sort / Hvid

AJ Roman Bordur Ø:11 - Sort / Hvid Det smukke Roman bordur er designet af Arne Jacobsen tilbage i 1942, og i dag er det lanceret med opdaterede funktioner som vækkeur. Uret er en stilfuld brugskunst til reolen, skrivebordet eller som et klassisk islæt i herreværelset eller på natbordet. Alt i alt et smukt designikon, der med sit unikke udtryk, skiller sig ud fra andet interiør samt giver hjemmet et stilfuldt touch. Design: Arne Jacobsen Mål: Ø: 11 cm Tekniske specifikationer: Special IC og alarmlyd LED lys

559 kr.

Fri fragt

Jacobsen møbler
Bordur Arne Jakobsen

Bordur Arne Jakobsen

En ung Arne Jacobsen tegnede i midten af 1930’erne en villa til H.J. Hansen, som var direktør for Lauritz Knudsen. Hansen kunne se et potentiale i den unge arkitekt og spurgte, om han var interesseret i at tegne et ur. Arne Jacobsen tog udfordringen op, og som et af hans første industrielle produktdesigns blev resultatet et elektrisk bordur med og uden vækker indretning. Borduret blev præsenteret på Foraarsudstillingen Charlottenborg i 1939.

800 kr.

Fri fragt

Møbelhuset Silkeborg

AJ Bankers bordur, sort 11 cm

AJ Bankers bordur, sort 11 cm

AJ Bankers bordur, sort 11 cm Det smukke Bankers bordur fra Arne Jacobsen er fremstillet i et hærdet slagfast topglas. Borduret Bankers måler 11 cm i diameter og er fremstillet sort i sort. Uret har alram funktion og lys- og snooze-sensor. Det smukke bordur er perfekt til soveværelset , men pynter bestemt også alle andre steder i huset med det stilrene design. Materiale: Hærdet glas og plast Mål: H: 12 cm B: 11,3 cm D: 11 cm Info: Bruger 2 stk AA batterier. Sælges uden batterier.

899 kr.

Fri fragt

Jacobsen møbler
AJ Station Bordur H12 - Grå/Hvid

AJ Station Bordur H12 - Grå/Hvid

AJ Station Bordur H12 - Grå/Hvid Smukt ur, der er designet af kendte Arne Jacobsen. Jacobsen skabte uret i 1939 og i dag er det lanceret med opdaterede funktioner som vækkeur. Uret er en stilfuld brugskunst til reolen, skrivebordet eller som et klassisk islæt i herreværelset eller på natbordet. Alt i alt et smukt designikon, der med sit unikke udtryk, skiller sig ud fra andet interiør samt giver hjemmet et stilfuldt touch. Designer: Arne Jacobsen Mål: Ø: 11 cm H: 12 cm B: 11,3 cm D: 6,7 cm Bemærk: Alarm-funktion. Lys- og snooze-sensor.

800 kr.

Fri fragt

Jacobsen møbler
Log ind

Bliv gratis medlem