Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Holmegaard Dekorative elementer

Holmegaard Dekorative elementer

Relaterede butikstilbud

Holmegaard Fairytales Juletræ Klar Med Guld Stor

Holmegaard Fairytales Juletræ Klar Med Guld Stor

Dette Fairytales juletræ i klart glas er uundværligt i juletiden. Her får du et juletræ i presset glas som er udsmykket med håndmalede guldstreger. Den fine kombination af glas og guld er perfekt til julebordets udsmykning og dette juletræ kan nemt kombineres med de andre størrelser i samme serie. Juletræet måler 14 cm i højden og har ligeledes en bredde på otte cm. Træet kan placeres i både vindueskarm på sofabordet eller på det store middagsbord som en del af udsmykningen. Med det enkle design komplementerer dette juletræ også andre juleserier fra Holmegaard og det er blot op til dig at finde frem til din foretrukne kombination.Serie: FairytalesVarenummer: 4800402Farve: MultifarvetMateriale: GlasMål: H13 5cm Ø8 5cm OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

150 kr.
179 kr.inkl. fragt
AllBuy
Holmegaard Fairytales Juletræ klar med guld mellem

Holmegaard Fairytales Juletræ klar med guld mellem

Lad Holmegaard stå for årets juleudsmykning på det store middagsbord med Fairytales-serien. Her får du smukke juletræer i glas som er blevet udsmykket med håndmalede gulddetaljer. Dette juletræ er en af de fire forskellige i Fairytales-serien og dette måler 9 5 cm i højden. Det giver dig et væld af muligheder når det kommer til at finde den helt rigtige kombination til julebordet. Det klassiske og enkle design giver dig rig mulighed for at kigge rundt i Holmegaards andre juleserier da disse juletræer komplementerer dem alle. Du kan også sammensætte din egen serie fra Fairytales ved at kombinere flere forskellige størrelser fra serien.Serie: FairytalesVarenummer: 4800401Farve: MultifarvetMateriale: GlasMål: H9cm Ø7cm OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

130 kr.
159 kr.inkl. fragt
AllBuy
Holmegaard Fairytales Juletræ Klar Med Guld XLarge

Holmegaard Fairytales Juletræ Klar Med Guld XLarge

Her får du et smukt juletræ til bordet som er udført i presset glas. Juletræets motiver er håndmalede og de fine gulddetaljer gør træet elegant og klassisk. Denne serie af julefigurer er den perfekte udsmykning til julens mange anledninger hvor du skal pynte op. Det kan være både som bordpynt i vindueskarmen eller på sofabordet. Dette juletræ måler 20 cm i højden og det kan med fordel kombineres med andre størrelser fra samme serie. Det minimalistiske design giver dig alle muligheder når det kommer til at indrette din bolig i juletiden. Du skal hverken gå på kompromis med design eller kvalitet.Serie: FairytalesVarenummer: 4800403Farve: MultifarvetMateriale: GlasMål: H19cm Ø10cm OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

200 kr.
229 kr.inkl. fragt
AllBuy
Fairytales Juletræ klar med guld stor

Fairytales Juletræ klar med guld stor

Dette Fairytales juletræ i klart glas er uundværligt i juletiden. Her får du et juletræ i presset glas, som er udsmykket med håndmalede guldstreger. Den fine kombination af glas og guld er perfekt til julebordets udsmykning, og dette juletræ kan nemt kombineres med de andre størrelser i samme serie. Juletræet måler 14 cm i højden og har ligeledes en bredde på otte cm. Træet kan placeres i både vindueskarm, på sofabordet eller på det store middagsbord som en del af udsmykningen. Med det enkle design komplementerer dette juletræ også andre juleserier fra Holmegaard, og det er blot op til dig at finde frem til din foretrukne kombination. Serie: Fairytales Designer: Holmegaard Varenummer: 4800402 Farve: Klar med guld Materiale: Håndpresset malet glas Højde: 13,5 cm Bemærk: Tåler ikke opvaskemaskine.

150 kr.
189 kr.inkl. fragt
Skiftselv.dk
Fairytales Juletræ klar med guld mellem

Fairytales Juletræ klar med guld mellem

Lad Holmegaard stå for årets juleudsmykning på det store middagsbord med Fairytales-serien. Her får du smukke juletræer i glas, som er blevet udsmykket med håndmalede gulddetaljer. Dette juletræ er en af de fire forskellige i Fairytales-serien, og dette måler 9,5 cm i højden. Det giver dig et væld af muligheder, når det kommer til at finde den helt rigtige kombination til julebordet. Det klassiske og enkle design giver dig rig mulighed for at kigge rundt i Holmegaards andre juleserier, da disse juletræer komplementerer dem alle. Du kan også sammensætte din egen serie fra Fairytales ved at kombinere flere forskellige størrelser fra serien. Serie: Fairytales Designer: Holmegaard Varenummer: 4800401 Farve: Klar med guld Materiale: Håndpresset malet glas Højde: 9 cm Bemærk: Tåler ikke opvaskemaskine.

130 kr.
169 kr.inkl. fragt
Skiftselv.dk
Fairytales Juletræ klar med guld XLarge

Fairytales Juletræ klar med guld XLarge

Her får du et smukt juletræ til bordet, som er udført i presset glas. Juletræets motiver er håndmalede, og de fine gulddetaljer gør træet elegant og klassisk. Denne serie af julefigurer er den perfekte udsmykning til julens mange anledninger, hvor du skal pynte op. Det kan være både som bordpynt, i vindueskarmen eller på sofabordet. Dette juletræ måler 20 cm i højden, og det kan med fordel kombineres med andre størrelser fra samme serie. Det minimalistiske design giver dig alle muligheder, når det kommer til at indrette din bolig i juletiden. Du skal hverken gå på kompromis med design eller kvalitet. Serie: Fairytales Designer: Holmegaard Varenummer: 4800403 Farve: Klar med guld Materiale: Håndpresset malet glas Diameter: 10 cm Højde: 19 cm Bemærk: Tåler ikke opvaskemaskine.

200 kr.
239 kr.inkl. fragt
Skiftselv.dk
Fairytales Juletræ klar med guld lille

Fairytales Juletræ klar med guld lille

Så er et af julens fineste udsmykningsdetaljer med dette glasjuletræ her. Juletræet er en del af Holmegaards egen serie Fairytales, og du finder træet i tre andre størrelser. Alle er udsmykket med gulddetaljer, der er håndmalede. Disse gør træet særdeles elegant og enkelt i sit udryk, så du nemt kan få plads til det på julebordet. Dette træ er det mindste i serien og måler 7,5 cm i højden. Du kan selv vælge, hvordan det fine træ skal pynte i højtiden, og du kan med fordel kigge efter din helt unikke sammensætning. Fairytales-serien er nemlig designet med øje for, at du har muligheden for at kombinere disse med andre juleserier fra Holmegaard. Serie: Fairytales Designer: Holmegaard Varenummer: 4800400 Farve: Klar med guld Materiale: Håndpresset malet glas Højde: 7,5 cm Bemærk: Tåler ikke opvaskemaskine.

100 kr.
139 kr.inkl. fragt
Skiftselv.dk
Holmegaard Fairytales Nissepar Klar Med Guld H8 5cm 1Sæt

Holmegaard Fairytales Nissepar Klar Med Guld H8 5cm 1Sæt

Her får du årets julepar i glas med de fineste håndmalede gulddetaljer. Dette nissepar er designet af Holmegaard og er en del af en helt ny juleserie med figurer der er med til at få dig i den rette julestemning. Nisserne har optiske riller som dekoration der i kombination med de fine gulddetaljer gør dem smukke på ethvert julebord. Nisseparet har en høje på 8 5 cm og de komplementerer mange af Holmegaards øvrige juleserier. Brug dem for sig selv i vindueskarmen eller sammensæt din egen udsmykning på julebordet med andre figurer fra Holmegaard så du kan skabe det helt rigtige julebord.Serie: FairytalesVarenummer: 4800409Farve: MultifarvetMateriale: GlasMål: H8 5cm Ø5 5cm OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

200 kr.
229 kr.inkl. fragt
AllBuy
Ann-Sofi Romme Årets Julestjerne 2019 klar

Ann-Sofi Romme Årets Julestjerne 2019 klar

Ann-Sofi Romme står hvert år for at designe en juleserie for Holmegaard. I år finder du blandt andet denne smukke julestjerne, der er dekoreret med et snefnug og hjerter. De små detaljer er udført med guld og rød, hvilket gør stjernen særdeles enkel at se på, samtidig med at den kan kombineres med mange andre figurer fra Holmegaards juleserier. Stjernen er perfekt som dekoration i julevinduet eller på juletræet, og det lille hjerte i bunden er med til at fuldende stjernen. Julestjernen kommer med et rødt bånd fra Holmegaard, der har samme farvenuance som de små hjerter, der er malet på det klare glas. Serie: Ann-Sofi Romme Designer: Ann-Sofi Romme Varenummer: 4800393 Farve: Klar Materiale: Mundblæst glas Højde: 8,5 cm Bemærk: Tåler ikke opvaskemaskine.

100 kr.
139 kr.inkl. fragt
Skiftselv.dk
Fairytales Nissepar klar med guld H8,5 1 sæt

Fairytales Nissepar klar med guld H8,5 1 sæt

Her får du årets julepar i glas med de fineste håndmalede gulddetaljer. Dette nissepar er designet af Holmegaard og er en del af en helt ny juleserie med figurer, der er med til at få dig i den rette julestemning. Nisserne har optiske riller som dekoration, der i kombination med de fine gulddetaljer gør dem smukke på ethvert julebord. Nisseparet har en høje på 8,5 cm, og de komplementerer mange af Holmegaards øvrige juleserier. Brug dem for sig selv i vindueskarmen, eller sammensæt din egen udsmykning på julebordet med andre figurer fra Holmegaard, så du kan skabe det helt rigtige julebord. Serie: Fairytales Designer: Holmegaard Varenummer: 4800409 Farve: Klar med guld Materiale: Håndpresset malet glas Højde: 8,5 cm Bemærk: Tåler ikke opvaskemaskine.

200 kr.
239 kr.inkl. fragt
Skiftselv.dk
Ann-Sofi Romme Årets julehjerte 2019 klar

Ann-Sofi Romme Årets julehjerte 2019 klar

Holmegaard Christmas er en traditionsrig juleserie, der blandt andet bliver designet af Ann-Sofi Romme, og det har hun gjort siden 1993. I år er den helt særlig med sine glasfigurer, der kan anvendes i både vinduet og på juletræet. Her får du årets julehjerte, der er udsmykket med et detaljeret snefnug i guld. De andre detaljer består af røde hjerter og små, fine prikker, der sætter snefnugget i spil på den helt rigtige måde. I bunden er der et lille vedhæng i guld, der gør hjertet særligt elegant at se på. Der medfølger et rødt bånd i samme røde nuance som de røde detaljer, så du kan hænge hjertet op. Serie: Ann-Sofi Romme Designer: Ann-Sofi Romme Varenummer: 4800390 Farve: Klar Materiale: Mundblæst glas Højde: 8 cm Bemærk: Tåler ikke opvaskemaskine.

100 kr.
139 kr.inkl. fragt
Skiftselv.dk
Log ind

Bliv gratis medlem