Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Kosta Boda Vaser

39 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Kosta Boda Vase Sargasso 25 cm

Kosta Boda Vase Sargasso 25 cm

Denne smukke vase i mundblæst glas er designet af den nu afdøde svenske kunster Ulrica Hydman og indgår i en hyldestkollektion til hende, som Kosta Boda står bag. Kollektionen lanceres i efteråret 2019 samtidig med, at det første stipendium i kunstnerens navn bliver uddelt. Som Hydmans øvrige kunst er denne vase præget af hendes legende stil og karakteristiske motiver, som for altid vil være en del af den skandinaviske kulturarv. Sargasso-vasen af inspireret af det smukke Sargassohav, hvor fisk og havslanger svømmer rundt blandt flydende skove af guldgul tang. Vasen er perfekt til dig, som på en enkel og elegant måde ønsker at tilføre dit hjem mere kunst. Den er desuden en oplagt gave til vennen eller familiemedlemmet, som interesserer sig for moderne kunst.

2.469 kr.

Fri fragt

KitchenOne.dk
Kosta Boda Kosta Boda Vase Stor Birdy 36 cm

Kosta Boda Kosta Boda Vase Stor Birdy 36 cm

Med denne farverige vase fra Kosta Boda kan du give dine yndlingsblomster det perfekte hjem. Vasen bærer designeren Ulrica Hydmans signatur og er skabt som en hyldest til nymfeparakitten Peritio, som var et højtelsket kæledyr i familien Hydman, der fløj frit rundt mellem familiemedlemmernes skuldre. Som Hydmans øvrige kunst, er vasen præget af hendes tykke, legende penselstrøj og valg af stærke farver. Vasen er et naturligt blikfang i hjemmet, som kan placeres i ethvert rum. Ulrica Hydman berørte alle på Kosta Boda, og Birdy-serien indgår derfor som en del af hyldestkollektionen til ære for kunstnerens minde. Kollektionen lanceres i efteråret 2019 samtidig med, at det første stipendium i kunstnerens navn bliver uddelt. Vasen er udformet i Kosta, Småland, og da den er håndlavet er hver eneste vase unik.

2.539 kr.

Fri fragt

KitchenOne.dk
Kosta Boda Vase/Krukke Bregne 21 cm Vit

Kosta Boda Vase/Krukke Bregne 21 cm Vit

Med denne mælkehvide vase - eller blomsterkrukke - fra Kosta Boda kan du give dine yndlingsblomster et perfekt hjem og samtidig nyde synet af et stykke moderne kunst. Vasen er signeret af Ulrica Hydman og fås i et begrænset oplag på kun 100 stk. Slangen er et tilbagevendende motiv i Ulrica Hydmans kunst, da kunstneren var enormt betaget af dens mystiske og fortryllende væsen, som er med til at give denne vase sit unikke udtryk. Den nu afdøde svenske kunstner Ulrica Hydman berørte alle på Kosta Boda, og denne fine Bregne-vase er derfor en del af hyldestkollektionen til ære for kunstnerens minde. Kollektionen lanceres i efteråret 2019 samtidig med, at det første stipendium i Hydmans navn blive uddelt. Vasen er håndlavet i Kosta, Småland, og derfor er hvert eneste eksemplar unikt.

3.449 kr.

Fri fragt

KitchenOne.dk
Log ind

Bliv gratis medlem