Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

House Doctor Julepynt

Relaterede butikstilbud

House Doctor Flock julekugle brændt rød

House Doctor Flock julekugle brændt rød

Ornament, Flock, brændt henna Ø 5,5, Ø 8 cm Flock er en smuk julekugle fra House Doctor med et hyggeligt look. Julekuglen er lavet i glas og har et brændt rødt velourudtryk med messingtop, som gør kuglen ekstra smuk. Den smukke røde farve og messingtop giver en god kontrast til den traditionelle julepynt. Brug julekuglen som dekoration på bordet elelr hæng den på juletræet. Kombinér julekuglen med vores andet julepynt for et personligt look. Flock julekugle fås i 2 størrelser, Ø5,5 og Ø8 cm.

30 kr.

Fragt ukendt

Slot Interiør

House Doctor Gold details julekugle

House Doctor Gold details julekugle

Ornament, Gold details, grå Ø 8 cm Gyldne detaljer må siges at være det helt unikke element ved denne julekugle fra House Doctor. Gold details, som ophænget så fint hedder, er endnu et eksempel på, hvordan julepynt ikke behøver at være trist og kedeligt. Det smukke ornament måler 8 cm i diameter og vil være en opfriskende tilføjelse til juletræet og dets traditionelle julepynt. Kombinationen af den grå, traditionelle julekugle og de stribede pomponer i guld vækker opsigt og imponerer med garanti.

30 kr.

Fragt ukendt

Slot Interiør

Ornament, Spike, Hvid glimmer, 12 cm

Ornament, Spike, Hvid glimmer, 12 cm

Stjerneornament fra House Doctor er et enkelt og moderne stykke julepynt. Stjernen giver juledekorationerne et let og smukt udtryk, og kan hænges på juletræet eller en kvist af grene. Stjernen er lavet af glas med hvid glimmer og måler 12 cm.

59 kr.

Fragt ukendt

Design Affair

House Doctor Ornament Star 2 stk i Træ

House Doctor Ornament Star 2 stk i Træ

Søde julestjerner i træ, der kan pynte både på en dør, væg eller bare til at hænge ned fra loftet. Træet giver et naturligt og rustik look til dit hjem og er en flot kontrast til det andet julepynt i dit hjem, som har flotte skarpe farver. Stor: 40 cm i Diameter Lille: 25 cm i Diameter

60 kr.
96 kr.inkl. fragt

Sicas

House Doctor, Mini Xmas Car, Sort

House Doctor, Mini Xmas Car, Sort

Juletiden er årets helt store pyntefest. Med finurlige dekorationer og unikt julepynt, udsmykker vi vores hjem på en måde, der skaber hygge og en varm atmosfære. House Doctor præsenterer derfor den populære julebil i en stilren sort farve. På den lille bil finder du to pakker, der er bundet med rødt og hvidt bånd. Den fine julebil, MINI Xmas car, er perfekt til dekoration i et nisselandskab eller i et smukt dekoreret kalenderlys. Kun fantasien sætter grænser.

82 kr.
121 kr.inkl. fragt
LuxBolig
House Doctor Mini X Mas Bil Sort

House Doctor Mini X Mas Bil Sort

uletiden er årets helt store pyntefest. Med finurlige dekorationer og unikt julepynt, udsmykker vi vores hjem på en måde, der skaber hygge og en varm atmosfære. House Doctor præsenterer derfor den populære julebil i en stilren sort farve. På den lille bil finder du to pakker, der er bundet med rødt og hvidt bånd. Den fine julebil, MINI Xmas car, er perfekt til dekoration i et nisselandskab eller i et smukt dekoreret kalenderlys. Kun fantasien sætter grænser.

90 kr.
126 kr.inkl. fragt

Sicas

House Doctor Stor Xmas Bil Sort

House Doctor Stor Xmas Bil Sort

Der findes et hav af julepynt, men denne bil fra House Doctor er både sjov, cool og anderledes. Xmas car er en fin sort juledekorationsbil med gaver på taget. Med bilen tilføjer du et personligt touch til din indretning, og den vil passe ind i de fleste indretninger. En sjov og anderledes dekoration til julen, som både voksne og børn vil holde af. Brug den på børneværelset, i vindueskarmen eller i stuen. Xmas car har en længde på 12,5 cm. og er lavet af zink og plastik.

139 kr.
175 kr.inkl. fragt

Sicas

House Doctor Grankogle På Opsats 23 cm

House Doctor Grankogle På Opsats 23 cm

Smuk og rustik julepynt der aldrig går af mode. Unikt julepynt fra House Doctor der kan findes frem år efter år til at pynte hele hjemmet, perfekt til julebordet eller i vindueskarmen hvor de er fine at sætte sammen i gruppe, der findes 3 størrelser. Dimensioner: H: 23 cm Materiale: Grankogle, birketræ og metal

29 kr.
65 kr.inkl. fragt

Sicas

House Doctor, Mini Xmax Car, Krom

House Doctor, Mini Xmax Car, Krom

Den populære julebil er landet i et nyt lækkert design! House Doctor præsenterer julebilen, MINI Xmas car, i en skinende sølv farve, der vil tilføre kant og personlighed til den eksisterende og traditionelle julepynt. Oven på den lille bil finder du et stykke der forestiller gran, hvorpå der ligger en lille pose bundet med rød og hvid snor. Brug den fine julebil som dekoration i det store nisselandskab derhjemme eller som et dekorativt element i kalenderlyset.

82 kr.
121 kr.inkl. fragt
LuxBolig
House Doctor Grankogle På Opsats 18 Cm

House Doctor Grankogle På Opsats 18 Cm

Smuk og rustik julepynt der aldrig går af mode. Unikt julepynt fra House Doctor der kan findes frem år efter år til at pynte hele hjemmet, perfekt til julebordet eller i vindueskarmen hvor de er fine at sætte sammen i gruppe, der findes 3 størrelser. Dimensioner: H: 18 cm Materiale: Grankogle, birketræ og metal

24 kr.
60 kr.inkl. fragt

Sicas

Kalender, 25 days to Christmas

Kalender, 25 days to Christmas

Til det smukke hjem i juletiden skal der bruges smukt julepynt, og kalenderen fra House Doctor pynter ikke blot, men er også praktisk til dig, der vil holde styr på højtidens mange arrangementer. Kalender, 25 dage til jul, 75x100 cm

140 kr.
188 kr.inkl. fragt

RikkiTikkiShop

Log ind

Bliv gratis medlem