• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Hjem & Husholdning
  3. Køkken
  4. Køkkentilbehør
  5. Køkkenudstyr
  6. Køkkentermometre
  7. Stegetermometre
  8. Opvaskemaskineegnede

Opvaskemaskineegnede Stegetermometre

Filtrer
  • Køkkentilbehør
  • Køkkenudstyr
  • Køkkentermometre
  • Stegetermometre
  • Ovntermometre
  • Køle- & Frysetermometre
  • Vintermometre
Produktegenskaber
Mål

16 produkter

Opvaskemaskineegnede Stegetermometre MEATER The Original Stegetermometer 15.9cm
200+ overvåger

MEATER The Original Stegetermometer 15.9cm

3,5

Trådløs, Opvaskemaskineegnet, Rustfrit stål, Keramik, Sølv

799 kr.
2butikker
Weber Q2200 Stegetermometer

Weber Q2200 Stegetermometer

Opvaskemaskineegnet

125 kr.
3butikker
GEFU Te- SIDO Stegetermometer

GEFU Te- SIDO Stegetermometer

Opvaskemaskineegnet, Rustfrit stål

220 kr.
2butikker

Tre tips, når du vil købe et stegetermometer

  • Et stegetermometer med analogt display stikkes ned i kødet og bliver siddende under tilberedningen i ovnen eller på grillen.
  • Et stegetermometer med digitalt display kan være både med og uden ledning. Det bliver siddende i kødet under tilberedningen, mens displayet, som enten sidder fast via en metaltråd eller tilkobles trådløst, står uden for varmen og viser temperaturen.
  • Stegetermometer med Bluetooth taler med en app, som endda kan give dig besked om resterende tid og, hvor længe kødet skal hvile.
  • Et stiktermometer har normalt en meget tynd spids og måler temperaturen hurtigt. Fordelen er, at det ikke efterlader tydelige huller i maden – og så tåler termometret ofte både meget høje temperaturer og vand.

Råt kød kan være farligt at spise, mens gennemstegt og tørt kød sjældent høster ret mange udbrud af “uhm!” og “lækkert!”. Men kød kan have forskellige tykkelser og kræve forskellige tilberedningstider – eller også har du gang i to slags tilberedninger på samme tid. Her kan flere stegetermometre være praktisk – eller et stegetermometer med flere målepunkter.

Hvis du skal tage temperaturen på dejvæske, dejligt nybagt brød eller temperere en perfekt sej karamel – så skal selve termometret være vandtæt. Tænk også over den maksimale temperatur, sukker til bolsjer opvarmes eksempelvis til 162°C, så det bør dit stegetermometer kunne tåle.

Madensverden.dk har skrevet lidt om, hvordan du bruger et stegetermometer.

Annonce