Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

OXO Køkkenudstyr

100+ produkter

Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

OXO Mandolinjern - H 42 x B 16 x D 13, cm - Plastik/nylon/rustfrit stål

OXO Mandolinjern - H 42 x B 16 x D 13, cm - Plastik/nylon/rustfrit stål

Med SteeL Chef's mandolinjern fra OXO kan du nemt tilberede nogle spændende og dekorative retter med grøntsager og frugt. Mandolinjernet kan nemlig skære både lige og bølgede skiver, vaffelskiver, julienne-strimler og pommes frites. 21 indstillinger til 17 tykkelser Greb og ben i non-slip gummi Kan foldes sammen for kompakt opbevaring Jernet med de mange muligheder Mandolinjernet har et eksklusivt design i rustfrit stål. Det har et skarpt, skråt skær i japansk stål og kan finindstilles i hele 17 forskellige tykkelser fra 1 - 9 mm i intervaller på 0,5 mm. Indstillingen kan aflæses ovenfra og fra siden. Jernet har et tosidigt knivblad, som let kan skifte mellem lige og bølgede skiver. Skær til pommes frites og julienne-strimler er integreret og giver dig rigtig mange muligheder for at snitte, skære og rive. Udnyt hele råvaren Et mandolinjern er skarpt, så for at beskytte dine fingre, følger der en smart holder til frugt og grøntsager med. Holderen har en fjederfunktion, som selv sørger for at trykke frugten eller grøntsagen frem til knivbladet. På den måde kan du skære hele frugten eller grøntsagen og undgå madspild.

1.000 kr.

Fri fragt

Imerco
OXO Opbevaringsboks - 3,5 liter - Plastik/rustfrit stål/silikone

OXO Opbevaringsboks - 3,5 liter - Plastik/rustfrit stål/silikone

Den rektangulære POP Container opbevaringsboks er perfekt til opbevaring af mel, sukker, pasta eller andre tørre madvarer. Boksen kan indeholde 3,5 liter. Lufttæt opbevaring af tørre madvarer Fås i flere størrelser Kan stables POP Containers er lufttætte opbevaringsbokse til tørre madvarer. De har et lækkert design, fås i mange størrelser og kan stables, så de udnytter pladsen og passer i alle køkkenskabe. Låget fungerer som håndtag, og det har en unik trykfunktion som sørger for, at det lukker tæt. Den lufttætte forsegling holder maden frisk længere, og boksenes rundede hjørner gør det nemt at hælde ingredienserne ud af dem. Låget kan demonteres for grundig rengøring, og både selve POP Containeren og låget tåler opvaskemaskine.

120 kr.
149 kr.inkl. fragt
Imerco
OXO Opbevaringsboks - 1,8 liter - Plastik/rustfrit stål/silikone

OXO Opbevaringsboks - 1,8 liter - Plastik/rustfrit stål/silikone

Den rektangulære POP Container opbevaringsboks er perfekt til sukker, kaffe, te, snacks eller andre tørre madvarer. Boksen kan indeholde 1,8 liter. Lufttæt opbevaring af tørre madvarer Fås i flere størrelser Kan stables POP Containers er lufttætte opbevaringsbokse til tørre madvarer. De har et lækkert design, fås i mange størrelser og kan stables, så de udnytter pladsen og passer i alle køkkenskabe. Låget fungerer som håndtag, og det har en unik trykfunktion som sørger for, at det lukker tæt. Den lufttætte forsegling holder maden frisk længere, og boksenes rundede hjørner gør det nemt at hælde ingredienserne ud af dem. Låget kan demonteres for grundig rengøring, og både selve POP Containeren og låget tåler opvaskemaskine.

85 kr.
114 kr.inkl. fragt
Imerco
Log ind

Bliv gratis medlem