23 produkter
Du behøver ikke at være hverken en kaffenørd eller en hjemme-barista for at få bedre kaffe hver dag. Du kan smage en stor forskel blot ved at kværne kaffen lige inden brygningen.
Espresso er ikke for alle (kværne), og de gode espressokværne er ofte ret bekostelige. Men der skal helst en særlig espressokværn til, hvis du nyder (og nørder) den lille stærke kaffetår, eller når espressoen er udgangspunktet for andre slags kaffespecialiteter som latte, cortado eller cappuccino?
Her skriver Espresso Italiano om kravene til en certificeret italiensk espresso.
Det larmer altid lidt (eller en hel del), når de tørre kaffebønner kværnes.
Det er svært at vurdere støjen på forhånd, men du kan også få en indikation ved at kigge på omdrejningshastigheden. En lav omdrejningshastighed giver normalt mindre støj, samtidig udvikles der mindre varme (varme kan påvirke smagen) – men det tager så også lidt længere tid at få dit ”kværn” klar.