Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Gyttorp Patron

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Gyttorp "Patron" termokande

Gyttorp "Patron" termokande

Gør jagtkammeraterne misundelige med denne fede Gyttorp termokande, designet som en patron Har du én gang prøvet at tage en tår af en kop kold kaffe, du troede, var varm? Så ved du allerede, at der er meget lidt, der kan ødelægge en jagt lige så meget, som en kop kold kaffe. Især når du havde regnet med en kop dampende varm, god tår kaffe på en kold vinterdag. Med denne Gyttorp termokande er kold kaffe ikke en bekymring. For den har en eminent isoleringsevne, og holder snildt kaffen varm under hele jagten. Men den vel nok fedeste kvalitet ved denne termokande til jagt er dens blærede design, der med garanti vil gøre jagtkammeraterne misundelige! Den er udformet som en Gyttorp patron, og "kappen" kan bruges som kop. Der er desuden indgraveret "kal. 12" i kappen. Et must her til vinterersæsonens kolde jagtture, og en eminent gaveidé til jagtkammeraten eller den passionerede jæger.

349 kr.
388 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Gyttorp Patron Termokande 0,75 L Rød

Gyttorp Patron Termokande 0,75 L Rød

Beskrivelse Kvalitets termokande fra Gyttorp med form som en haglpatron. Lukkefunktion, som er enhånds betjent. Indhold: 0,75 liter.

299 kr.

Fragt ukendt

Vaabensmeden

Gyttorp Wetland Steel 12-70, 28 gram

Gyttorp Wetland Steel 12-70, 28 gram

Stålpatron fra Gyttorp. Kaliber: 12-70 28 gram Størrelse: 3 + 4 450 m/s

95 kr.

Fragt ukendt

Mbjagt

Gyttorp Wetland kal. 12 str. 4

Gyttorp Wetland kal. 12 str. 4

Gyttorp Wetland jagtpatron Patron med miljøvenligt stålhagl til stort set alle former for fuglejagt. Kombinationen af højkvalitative komponenter gør Wetland til en favorit hos krævende og miljøbevidste jægere. Gyttop er populær blandt skandinaviske jægere og skytter. Det er hurtige og pålidelige patroner til både jagt og sportsskydning. Gyttorp Wetland kal. 12/70 Hastighed 430ms 28g stål 20mm kappe Haglstørrelse 4

89 kr.
118 kr.inkl. fragt

Lundemøllen

J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt
Log ind

Bliv gratis medlem