Juna Lagner

Filtrer
Produktegenskaber
Information om bæredygtighed
Mål

26 produkter

Juna Lagner Juna Envelope Lagen Grå (200x160cm)

Juna Envelope Lagen Grå (200x160cm)

Percale, Bomuld, Tåler maskinvask

244 kr.

Tre tips, når du køber et lagen

  • Bomuldslagner er både behageligt og hårdført. Vil du have ekstra høj kvalitet, anbefaler vi egyptisk bomuld
  • Lagner af hør varmer om vinteren og køler om sommeren. Det er lidt ru i begyndelse, men det bliver blødere, jo mere du bruger det.
  • Et lagen af bambus er ligesom hør temperaturregulerende og derfor dejligt, uanset om du er varm eller kold. Bambuslagener er dog blødere mod huden fra allerede fra første brug.
  • Polyester holder sig glat og tiltrækker ikke fugt. Hvis du sveder meget om natten, kan du kigge efter polyesterlagener.

Kuvertlagen har sømme i hjørnerne og ofte elastiske bånd, så de passer perfekt rundt om madrassen – uanset hvor meget du rumsterer i sengen om natten.
Kuvertlagen i U-form og H-form er specielt udformet til elevationssenge.

Et fladt lagen er nemt at rede seng med, fordi du blot folder dem ind under madrassen. Hvis du har et stort lagen, kan det desuden bruges til senge i forskellige størrelser.

Bomuld kan væves på forskellige måder og dermed få forskellige egenskaber. De to primære væveteknikker kaldes percale og satin.

  • Lagner af percale væves, så det bliver tæt og glat, sådan som lagener på hoteller ofte er. De er robuste og kølige, så hvis du let bliver varm, når du sover, er percale et godt valg.
  • Satin er vævet noget blødere så det føles blidt og dejligt mod huden.

Vil du vide, hvordan du bedst vasker dine lagner? Her har Søvn og Comfort skrevet tips om vask af sengetøj

Annonce