Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Lego Star Wars

(418)

Lego Star Wars

Mød alle de kendte Lego Star Wars figurer i Legos fantastiske univers.

Hvem vinder klonkrigene? Ingen ved det. Så dusørjægerne drager ud på jagt efter Jedi-ridderne! Deres fly er udrustet med laserkanoner, roterende motorer til landing og fremdrift, cockpit der kan åbnes, og en fængselscelle til de stakkels Jedi-riddere, der bliver dusørjægernes bytte. Jo, dusørjægernse angrebsskib er klar til at gennemspille og videreudvikle scener fra filmlegenden eller fra børnenes egen fantasi.

Mandalorianere kæmper på separatisternes side, og deres våben er unikke. De har forskellige laserkanoner og håndvåben og er klar til at yde en helt særlig indsats i klonkrigene. Kun fantasien sætter grænser for, hvor snu disse Legofigurer kan være, når de skal ud i kamp.

Jedi-riddernes T-6 Shuttle er et fantastisk rumskib. Det er udrustet med knipsemissiler, der kan slyngs mod dusørjægernes kampskib, når de mødes i et sted i de det uendelige univers. Skulle Jedi-ridderne mod forventning ikke klare sig, har deres skib et aftageligt cockpit, der fungerer som flugtkapsel. Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi og Jedi-mesterene Shaak Ti og Saesee Tiin er om bord på T-6 Shuttlen.

Og sådan kunne man blive ved.

Den ene fantastiske starfighter efter det andet dukker frem på hylderne, når Lego præsenterer deres helt egen udgave af Star Wars legenderne. Og hver eneste pakke er fyldt med unikke detaljer og helt særlige dele, der sætter ekstra skub i legen og fantasien.

Timevis af legetid med LEGO Star Wars

Børn elsker at leve sig ind i kampen mellem det gode og det onde, og i Star Wars-serien fra Lego finder man både gode og onde figurer, så man har mulighed for at få hele spektret med. Der er timevis af legetid i dette fantastiske legetøj, som selvfølgelig nok især tiltaler drenge mellem 8 og 14 år.

Mange af Lego Star Wars-pakkerne tager udgangspunkt i bestemte scener fra filmene, og mange af de fantastiske rumskibe er Legoverisoner af filmenes fantastiske skibe. Så der er rig lejlighed til at leve sig ind i rollen som Jedi-ridder og udføre store heltemodige gerninger i de godes kamp mod det onde. Og selvom man ikke kender filmene, er pakkernes indhold så inspirerende, at fantasien får frit løb og når vægtløs tilstand med lysets hastighed.

Der er ingen tvivl om at Lego Star Wars er en supergod gaveidé til drenge med en levende fantasi og store astronautdrømme. Drengene vil i timevis udkæmpe vigtige slag om rummets yderste hjørner, hvor ingen har forestillet sig, hvilke rumvæsner, der regerer.

Filter1

Vis