Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Synology NAS Server

68 produkter
Sorter efter popularitet
Ingo de Temple·Kategoriansvarlig for NAS Server

Et effektivt lager med en Synology NAS server

En NAS server fra Synology er et effektivt lager, hvor du både som privatperson og som lille eller stor virksomhed kan samle alle dine data på en sikker og tilgængelig måde. Det er vigtigt, at data kan tilgås af alle, der har brug for det, men ikke af folk, som ikke har lov til det. Det er vigtigt, at data altid er sikret mod nedbrud, samt at de altid er synkroniseret, så der ikke opstår versionsprobler.

Det er også vigtigt, at det er let at dele data både inden for og uden for det lukkede netværk. Alt dette kan du opnå med en NAS server fra Synology.

Synology er synonym med Network Attached Storage eller NAS, som disse enheder kaldes i daglig tale. De producerer og markedsfører NAS servere i alle størrelser og i høj kvalitet.

NAS serveren er i praksis en enhed, som samler et antal harddisk, og fungerer som server for et netværk. Hos Synology finder man både kæmpe racksystemer, hvoraf enkeltenheder håndterer flere hundrede TB data, og små diskstationer beregnet for hjemmet, som bare rummer to harddiske med plads til familiens fotos, film, musik og dokumenter.

Synology så dagens lys i år 2000 og har lagt sig i spidsen af udviklingen baseret på solid opsamling af innovativ erfaring. I presseomtale får Synology typisk absolut topkarakter for deres produkter, der er kendt som let tilgængelighed, enorm driftsikkerhed, stor datasikkerhed og hastigheder, der står mål med internt installerede harddiske.

Ud over at producere kasser til opbevaring af data, sikrer Synology også de softwareapplikationer, der skal til for at holde NAS serverne kørende. Det gælder f.eks. RAID, Antivirus, Webinstallation og meget, meget mere.

Log ind

Bliv gratis medlem