Opdateret  

Ding-dong: De bedste dørklokker med kamera fra Amazon Ring

Emma Björkman

Gør dit smarte hjem endnu smartere med en dørklokke med indbygget kamera ude ved hoveddøren. Med en Ring-dørklokke fra Amazon kan du direkte på din telefon se, hvem der står uden for døren og endda tale med personen – selvom du ikke er hjemme. Her får du de bedste video-dørklokker fra Ring.

Ding-dong: De bedste dørklokker med kamera fra Amazon Ring

Amazon Danmark dørklokke

Det er nu meget praktisk. Og det kræver ikke meget installationsarbejde.

Når først du har sat den smarte dørklokke (sådan en med kamera og mikrofon/højttaler) på hoveddøren, så er du klar til at tage imod gæster ved døren
- uanset om du er ude eller hjemme, men ikke lige har mulighed for at komme ud til hoveddøren.

De smarte video-dørklokker bliver stadig mere populære, og de skal bare kobles til dit trådløse netværk.

Via en app får du så besked på din smartphone, så du kan se, hvem der står derude og banker (og ringer) på, og du kan snakke med vedkommende.
Du kan for eksempel bede et bud om at stille pakken uden for døren. De smarte dørklokker med indbygget kamera og mikrofon fungerer altså på lidt samme måde som en dørtelefon.

Der kommer løbende flere producenter på banen, som forhandler dørklokker og ringeklokker med kamera. Det gælder blandt andet Nest, Anker Eufy, Arlo, Nedis og Philips. Også hos internetgiganten Amazon kan du finde dørklokker fra deres eget mærke Ring. De er ekstremt populære.

Så her får du en liste med 3 af de bedste (og mest smarte) dørklokker fra Ring:

Produktbillede af Ring Video Doorbell 3

1. Ring Video Doorbell 3

Ring Video Doorbell 3 er den mest populære dørklokke med indbygget kameraovervågning fra Amazon. Det har fået bedre sikkerhedsfunktioner i forhold til forgængeren Video Doorbell 2.

Doorbell 3 har forbedrede bevægelsessensorer og et 1080p HD-kamera, som både kan optage i 160 grader og optage i mørke.

Hurtigt i gang og ven med Alexa

Ring Video Doorbell 3 bruger genopladelige batterier, kobles til dit trådløse netværk og kan køre på både 2.4 GHz og 5 GHz for at få den stærkeste og mest stabile forbindelse. Og det kræver hurtigt internet, skal du vide.

Det tager ikke lang tid at få sat dørklokken op og installeret den. Når først du har parret den med Ring-appen, får du besked på din smartphone, tablet eller computer, når nogen ringer på døren eller bevæger sig uden for yderdøren.
Du kan via mikrofon og højttaler tale med besøgende og via kameraets liveoptagelse kan du se, hvad der sker ude på den anden side af døren.

Ring Video Doorbell 3 er kompatibel med stemmeassistenten Alexa på engelsk (dansk understøttes ikke endnu).

👍 Hurtig installation, skarp billedkvalitet, indstillingerne kan tilpasses
👎 Lidt forsinkelse ved optagelse, lagring i skyen koster ekstra

►Sammenlign priser på Ring Video Doorbell 3 ◄

Produktbillede af Ring Video Doorbell Pro

2. Ring Video Doorbell Pro

Ring Video Doorbell Pro er en smart dørklokke med kamera, som optager i 1080p HD-kvalitet.

Så kan du nemt se, hvem der befinder sig uden for døren, og du kan tale med personen via din mobil og tablet.
Dørklokken er udstyret med bevægelsessensorer, og du kan indstille, hvilke områder du vil have kameraet til at fokusere ekstra på. Når kameraet opdager en bevægelse, får du besked på din enhed.

Hurtig installation

Ring Video Doorbell Pro tager små 15 minutter at installere, og den kobles til strømforsyningen for den eksisterende dørklokke, hvilket kræver en transformer (som ikke medfølger). Dørklokken kan forbindes med Amazons stemmeassistent Alexa (som dog ikke taler dansk endnu).

👍 God billedkvalitet, let at installere, effektiv bevægelsesdetektor
👎 Lagring i skyen koster ekstra

►Sammenlign priser på Ring Video Doorbell Pro ◄

Produktbillede af Ring Door View Cam Dørspionkamera

3. Ring Door View Cam Dørspionkamera

Ring Door View Cam Dørspionkamera består af et 1080p HD-kamera indbygget i en dørklokke, så du kan se, høre og tale med besøgende – også når du ikke er hjemme.

Par dørklokken med Ring-appen. Så får du besked på din mobil, tablet eller computer, når nogen ringer på, banker på, eller når nogen (eller noget) aktiverer bevægelsessensorerne.
Du kan indstille kameraet og bevægelsessensorerne, så de for eksempel kun aktiveres inden for en bestemt radius. Kameraet kan også optage i mørke.

Enkel at installere

View Cam Dørspionkameraet leveres med alt det nødvendige værktøj til at udskifte din eksisterende dørspion, uden at du skal bore eller trække kabler. Installationen tager kun nogle minutter.

Og så kan du ellers koble dit nye dørspionkamera til dit wi-fi. Så er det klar til brug.

Enheden fungerer sammen med Amazons stemmeassistent Alexa (som ikke taler dansk endnu).

👍 God til prisen, enkel installation, imponerende billedkvalitet
👎 Lagring i skyen koster ekstra, kameraet optager lidt højt oppe

►Sammenlign priser på Ring Door View Cam Dørspionkamera ◄

FAQ: 4 overvejelser inden du køber en smart dørklokke med indbygget kamera

1. Hvilke funktioner skal dørklokken med indbygget kamera have?

Forskellige dørklokker har (selvfølgelig) forskellige funktioner.

Vil du have mulighed for at tale med personen, der står uden for døren, kan du vælge en dørklokke med mikrofon og kamera.
Har du en smart lås til din hoveddør, som du gerne vil slutte til dørklokken (for eksempel for at kunne låse yderdøren op for din gæst uden at skulle rejse dig fra sofaen), har du også den mulighed.

Derfor bør du lægge ud med at overveje dine behov og vælge dørklokken ud fra dem.

2. Passer dørklokken sammen med din eksisterende hoveddør?

Inden du køber en smart ringeklokke og monterer den ude foran, er det smart at undersøge, om den har nogen begrænsninger - for eksempel i forhold til yderdørens tykkelse.

Nogle dørklokker og ringeklokker kan kun bruges til en yderdør op til en vis størrelse.
Og det kan både være dyrt og en omstændelig affære sådan at skulle skifte hoveddør.

Så dobbelttjek alle mål (både på hoveddør og for produktet), inden du køber noget. Så kan du sikre dig, at produktet nu også passer hjem til dig.

3. Hvor hurtig internetforbindelse har du derhjemme?

Den smarte dørklokke bliver smart i det øjeblik, den kommer på nettet og har adgang til dit Wi-Fi.

Så det er vigtigt, at du har hurtigt internet. Ellers kan det knibe med at dele data og anden information mellem dørklokken og appen på din smartphone, din tablet eller din computer.

Uden en god forbindelse kan du altså ikke se, hvem der befinder sig uden for døren gennem dørklokkens liveoptagelse. Eller få besked når der er registreret bevægelse uden for hoveddøren.

Så overvejer du at anskaffe en smart dørklokke, er det derfor en god idé at tjekke din internetforbindelse og sørge for, at wi-fi-signalet er så stærkt, at det også virker på den anden side af døren.

4. Skal jeg have tilladelse for at installere dørklokken?

Ejer du et hus eller rækkehus med tilhørende grund, må du optage video på din ejendom, men du må for eksempel ikke optage naboens grund eller vejen uden for dit hus.

Det er derfor vigtigt, at du får indstillet kameraet, så det kun optager inden for skellet. Du kan også indstille kameraet, så det først slår kamerafunktionen til og optager, når nogen ringer på, eller når dørklokken registrerer bevægelse uden for din dør.

Bor du eksempelvis til leje og har en dørspion i lejligheden, skal du typisk have tilladelse fra din udlejer til at installere en dørklokke med indbygget kamera. Hvis din ansøgning bliver godkendt, er det vigtigt, at du vælger en dørklokke med kamera, der ikke optager i vidvinkel - den kan nemlig filme en større del af opgangen og ikke kun den person, som står uden for døren.

Det er også afgørende, at du indstiller kameraet, så det kun optager, når nogen ringer på – og ikke aktiveres, så snart nogen bevæger sig i opgangen. I henhold til GDPR må du for eksempel ikke dele noget af det optagede materiale fra dørklokken med andre, uanset om du har installeret det ved dit hus, rækkehus, lejebolig eller andelsbolig.

Her kan du læse om loven om tv-overvågning hos Datatilsynet.

Smarte dørklokker og ringeklokker med kamera

Fandt du hvad du søgte?

Hvis vi skal prøve at opsummere, kan vi i hvert fald sige, at en dørklokke med kamera kan være smart til flere situationer i hverdagen.

Du får besked på din telefon, lige så snart der ringes på dørklokken. Du kan komme i kontakt med fragtmanden, der kom forbi, mens du er ude af huset.

Og så kan du se, om eventuelle ubudne gæster skulle stå i din indkørsel og foran døren. På den måde er den smarte dørklokke også et overvågningskamera. Dem har vi faktisk også en test af.

►Test af 20 overvågningskameraer: Hold øje med dit hjem fra mobilen ◄

Hos PriceRunner kan du se hele udvalget af video-dørklokker og sammenligne butikkernes priser.
Så kan du både gøre et godt køb - og holde øje med hvem der står uden for døren.

►Find din næste video-dørklokke i dag◄

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os