Opdateret  

Find en fin pusletaske – flere populære modeller

Sara Assadi

At få alt det med, som babyen kan tænkes at få brug for, er ikke altid det letteste, og ofte er der noget, som man glemmer derhjemme. Med en praktisk pusletaske øges chancen for at komme afsted i første forsøg – og det skader jo ikke, hvis den også er rigtig pæn.

Fine pusletasker

Pusletaske - praktisk babyudstyr

At have en baby kan sagtens regnes som en slags elitesport. Bleer, sutter, ekstratøj, hagesmæk, mælkeerstatning, vådservietter – alt det og mere til kan man få brug for at tage med for at holde barnet mæt, tørt og rent, når man forlader hjemmet.

En solid pusletaske letter mildest talt presset, når det kommer til at samle alting samme sted. De seneste år er pusletaskerne blevet mere og mere eksklusive, og visse designmærker ser et marked hos nybagte forældre, som også bruger pusletasken som accessory. Her får du anbefalet syv pusletasker, som både fungerer og ser flotte ud.

Storksak Sofia

1. Storksak Sofia

En ordentlig, luksuriøs pusletaske i læder fra Storksak, hvis idé med pusletasker er, at de skal holde rigtig længe – så længe, at du stadig kan anvende den, når barnet er voksent. Derfor er modellen mere som en klassisk weekendtaske, hvilket også gør, at der er plads til rigtig meget i den.

Storsak Sofia har en stor åbning og smart design indvendigt, hvilket gør, at det både er let at organisere sine ting og enkelt at få et overblik over indholdet. Den kommer med et polstret pusleunderlag til lettere bleskift på farten. Alt du behøver er samlet i tasken i lang tid fremover.

Sammenlign priser
Skip Hop Duo Signature Pusletaske

2. Skip Hop Duo Signature Pusletaske

Skip Hops populære og legefulde design har længe været på hylderne i børnetøjbutikkerne, og deres pusletaske Duo Signature følger i samme spor. Modellen er i en lidt mere lige variant, og den, som har designet den, har tænkt lidt ekstra på alle forældres favoritdetalje: lommer.

Med Duo Signature er det nemt at pakke alt, og den kan bæres både i hånden, over skulderen og selvfølgelig på vognen. Pusletasken kommer i flere forskellige farver og mønstre, hvilket gør det nemt at finde en favorit.

Pris fra: 409 kr.
Sammenlign priser
Done By Deer Pusle Rygsæk

4. Done By Deer Pusle-Rygsæk

En pusletaske i rygsæksmodel, som både er pæn, praktisk og skånsom for kroppen at bære rundt på. Tasken er skabt af genanvendte PET-flasker og er helt vandtæt, hvilket holder alle tingene tørre, også på en regnfuld gåtur med barnevognen.

I de syv indvendige rum kan du sortere alt, du og babyen behøver, og de smarte spænder gør den nem at hægte på og af barnevognen. Der følger et blødt pusletæppe med til bleskift. En rigtig toptaske!

Elodie Details Pusletaske Bedouin Stories

5. Elodie Details Pusletaske Bedouin Stories

Pusletaskerne I denne serie har intet modelnavn, men er opkaldt efter mønsteret på tasken. Bedouin Stories kombinerer et legende mønster med stilrene håndtag i læder og har flere rum, hvor du kan lægge alt det, du behøver til babyudflugten.

Særlige skjulte lommer, som kan opbevare sutteflasken stående, og en medfølgende ble er detaljer, som gør det nemmere, når man er på farten, og præcis som mange andre mærker, så ser også Elodie Details gerne, at tasken fortsat anvendes, efter babytiden er forbi.

Fillikid Puslerygsæk

7. Fillikid Rygsæk

Det kan være skønt at slippe for at bære tungt kun på den ene skulder, specielt hvis man allerede går rundt med en baby på hoften det halve af dagen eller foretrækker slynge eller sele frem for barnevogn. Så er en rygsæk et smart alternativ til pusletasken, og denne model fra Fillikid er både flot og enormt praktisk.

Den smarte åbning gør, at man får et hurtigt overblik over indholdet, og de mange lommer, som er lette at komme til, gør det nemt at holde styr på oppakningen både ude og hjemme. Rygsækken hænges nemt fast til barnevognsstyret med medfølgende kroge.

3 tips, når du skal købe pusletaske

  1. Tænk praktisk. Er åbningen stor nok til, at man kan se alt i tasken? Er der tilstrækkeligt mange rum, så du slipper for at rode rundt i den? Hænger den godt på barnevognen, så du har nem adgang til alt?

  2. Tænk langsigtet. Det er egentlig forfærdeligt dyrt at anskaffe sig ting, inden babyen kommer, men hvis du tænker ekstra langt og lægger en ekstra skilling, så har du en taske, som du kan bruge i mange år fremover.

  3. Lyt til eksperterne. Hvis det er dit første barn, og du ikke ved, hvad du i virkeligheden får brug for, så prøv vores store test af pusletasker her – findes vist ikke på det danske site?

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os