1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Topliste: Fine vaser

Sara Assadi

En smuk vase er et must i ethvert hjem, uanset om det er til større buketter af blomster eller enkelte blomster. Vi har kigget på, hvilke vaser der er populære lige nu – måske finder du en ny favorit?

Topliste: Fine vaser (2021)

Flotte vaser - find din vase her

Lyngby Vase Vase 20cm

Lyngby Vase 20cm

Helt enkel og stilfuld vase på 20 cm. med plads til et bundt knasende friske og smukke tulipaner - eller hvad du lige har lyst til at pynte op med.

Pris fra: 149 kr.
Sammenlign priser
Iittala Alvar Aalto Vase 25.1cm

Iittala Alvar Aalto

Den populære vase fås i forskellige størrelser og farver. Der findes også lanterner, skærebrætter og serveringsskåle i samme charmerende bølgeform.

Fritz Hansen Ikebana Vase 15.5cm

Fritz Hansen Ikebana 15.5cm

At "gøre blomster levende" er præcis hvad "Ikebana" betyder på japansk. Og det giver god mening, når du arrangerer blomsterne smukt, luftigt og helt enkelt én for én i stativets huller.

Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Vase 20.5cm

Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Vase 20.5cm

Den smukke mega musel er og bliver et hit. Rummelig vase til både forårets sprøde tulipaner og fine buketter af afskårne blomster.

Specktrum Flow Vase 19cm

Specktrum Flow 19cm

Super trendy og facetteret glasvase. Sæt vasen foran et spejl eller måske på en spejlbakke og fremhæv vasen fra alle sider.

Ernst Round Vase 25cm

Ernst

Ernst er en stilfuld rund vase i klassisk design med en lille læderrem om vasens hals. Derudover findes der også hyacintvaser i både sten og glas i samme kollektion.

Holmegaard Primula Vase 17.5cm

Holmegaard Primula 25,5

Holmegaard Primula er en grå glasvase med fokus på blomster. Perfekt til hortensia eller andre skønne blomster.

Louise Roe Jewel Opal White Vase 16cm

Louise Roe Jewel

Den mundblæste juvelvase fra Louise Roe er lige smuk, uanset om den bliver brugt til større buketter eller et par afskårne blomster. Fås i tre størrelser.

Klong Äng Vase 9cm

Klong Äng

Klong Äng har længe været en populær vase. Den har en indbygget metalblomstholder, der gør det nemt at arrangere blomsterne, så de står både smukt og flot.

Orrefors Carat Vase 24cm

Orrefors carat

Livlige liljer trives allerbedst i en virkelig elegant vase, for eksempel denne fra Orrefors.

Marimekko Flower Vase 10.4cm

Marimekko Flower

Flower fra Marimekko er en lille grøn vase med bølgende former. Da den kun er 10,4 centimeter høj, passer den godt til at have årets første forårsblomster i.

Muubs Echo Vase 50cm

Muubs Echo

Den lidt rustikke vase er ekstra stilfuld at have pampasgræs eller tørrede blomster i. Det er en høj vase på 50 cm, der enten kan stå på gulvet eller på et lille bord.

Kähler Hammershøi Vase 8.5cm 3stk

Kähler Hammershøj Miniature vase

En lille vase, der er perfekt til små stiklinger, avocado eller agern. Lad den stå på egen hånd, eller sæt den sammen med flere små vaser i forskellige størrelser.

Seletti Love In Bloom Vase 25cm

Seletti Love in Bloom

Den originale hjerteformede vase er et oplagt hjem for en buket røde roser. Hvis ikke til dig selv, så måske som en valentines-gave til den person, dit hjerte slår et ekstra slag for?

House Doctor Varios Vase 19cm

House Doctor Varios

House Doctor-vasen Varios har flere huller i forskellige størrelser øverst, klar til at stikke smukke blomster ned i.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os