1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Fint sengetøj til børn

Sara Assadi

Leder du efter et hyggeligt sæt sengetøj til dit barn? Vi har samlet tips til sengetøj, som passer til både barnevogn, tremmeseng og barneseng. De er skabt i smukke materialer, som både er fine at se på og rare at putte sig ned under.

Fint sengetøj til børn

Fint junior sengetøj og baby sengetøj

Filibabba Bedlinen Baby Space 70x100cm

Filibabba Baby Space-sengesæt

Et rummønstret sæt sengetøj i økologisk bomuld som skabt til at fremkalde drømme om stjerner og planeter. 100 x 70 centimeter gør det til et godt valg, når barnet skal putte i barnevognen, tremmesengen eller vuggen.

Sammenlign priser
Rätt Start Påslakanset Elefant för Vagn & Vagga 70x80cm

Rätt Start Elefant-sengesæt

Rätt Starts sengetøj til nyfødte er gjort i 100 % bomuld, som er OEKO-TEX-certificeret. Det betyder, at bomulden testes for at sikre, at ingen giftige stoffer eller allergener findes i stoffet. Dynebetrækket er 70 x 80 centimeter.

Pippi Långstrump Villekulla Bäddset 150x210cm

Pippi Langstrømpe-sengesæt

Dette farverige sengesæt i bomuld har et påtrykt mønster med figurer fra Pippis verden. Dynebetrækket måler 150 x 210 centimeter.

Garbo&Friends Mimosa Muslin Baby Bedset 70x100cm

Garbo & Friends Mimosa-sengesæt

Et lille sengesæt i mussel med søde mimoseblomster til de allermindste. Det er både luftigt og let, og så bliver det blødere, for hver gang det vaskes. 100 x 70 centimeter.

Pris fra: 519 kr.
Sammenlign priser
Klippan Yllefabrik Little Bear Tæppe Brun, Grøn, Blå, Pink (90x70cm)

Klippan Yllefabrik Little Bear-filt

Little Bear er en varm filt i jacquard-vævet bomuld med dyr på. Bomulden er økologisk, og filten er lige så fin på forsiden, som den er på bagsiden. Fås også i grøn og rosa. 70 x 90 centimeter.

Harry Potter Glow in the Dark Dynebetræk Multifarve (200x140cm)

Harry Potter Glow in the dark-sengesæt

Det perfekte sengetøj til en magisk søvn! Dynebetrækket kan vendes og har forskelligt motiv på de to sider. Hogwarts-logoet lyser desuden i mørket – en vild detalje, som forhåbentligt holder mareridt om dementorer borte. 200 x 140 centimeter.

Done By Deer Dreamy Dots Bedlinen Junior 100x140cm

Done By Deer Dreamy Dots Junior-sengesæt

Dreamy Dots er et sengesæt til babysengen. Dynebetrækket har tryk af en elefant og en giraf, som sover – og forhåbentligt inspirerer det din baby til at gøre det samme. 70 x 100 centimeter.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os