1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Flot graviditetstøj til den voksende mave

Sara Assadi

At klæde sig med plads til maven behøver ikke betyde, at man skal ligne en vaffelis i ni måneder, tværtimod kan man være meget moderigtig under hele sin graviditet, hvis man vil.

Flot graviditetstøj til den voksende mave

Ventetøj - også kendt som graviditetstøj

Under graviditeten vokser ikke nødvendigvis kun maven, også andre dele af kroppen kan have en tendens til at ændre sig i løbet af de 40 uger, mens babyen skal ligge og vokse sig stor derinde. Til at begynde med kan man sagtens gå i sin sædvanlige striktrøje fra garderoben, men i takt med at maven bliver større, er det rart at have i hvert fald noget tøj, som virkelig pynter.

Her er noget lækkert basistøj til gravide, og meget af det er tøj, som også fungerer efter fødslen.

Boob Once-On-Never-Off Leggings Sort

1. Boob Once-On-Never-Off Leggings

Man ved med det samme, at der her er tale om et par rigtig behagelige leggings, for ifølge navnet kommer disse til at sidde perfekt, når man har taget dem på. Det behagelige stræk gør ikke bare, at de holder formen, i takt med at maven og kroppen vokser, de fungerer også godt som basistøj i garderoben, efter babyen er blevet født.

Den brede og bløde manchet, som giver god støtte til den voksende mave under graviditeten, kan foldes ned, så man får et skønt og stabilt par bukser til de kommende gåture med barnevognen.

Pris fra: 349 kr.
Sammenlign priser
Boob Once-On-Never-Off Brede Bukser Sort

3. Boob Once-On-Never-Off Brede Bukser

Fra same serie, men i et andet design end tightsene højere oppe på listen. Disse bukser er præcis lige så bløde og skønne som deres leggings, men med en videre silhuet. Den bløde, brede manchet giver støtte til gravidmaven og kan også anvendes nedfoldet, hvilket gør, at pasformen fungerer, også efter fødslen.

Lyocellblandingen med 12 % polyamid og 2 % elastan giver en meget blød kvalitet og gør bukserne strækkelige og behagelige.

Mamalicious 3/4 Sleeved Maternity Dress Black (20010360)

5. Mama.licious 3/4 Sleeved Maternity Dress

En gravidvariant af garderobens ”lille sorte”, som kan matche til det meste i den øverste del af den allerede eksisterende garderobe. Brug sammen med tights og en cardigan, eller brug som kjole over dine gravidjeans med en skjorte bundet om maven.

Kjolen har en normal pasform, trekvartærmer og er fabrikeret i et blødt, følsomt og økologisk bomuldsjersey, som giver plads til at lade maven vokse i fred.

Mamalicious Slim Fit Maternity Jeans Blue/Blue Denim (20008771)

7. Mama.licious Slim Fit Maternity Jeans

Den, som elskede jeans før graviditeten, kommer højst sandsynligt til fortsat at elske dem, selv når der er en baby, som vokser i maven, og så er det tid til at investere penge i et par skønne – og gerne også flotte – morjeans.

Denne model fra Mama.licious har et slankt design i klassisk fem-lommers-model og et bredt og blødt, gråmeleret midterbånd, som er rart for maven.

3 tips, når du køber graviditetstøj

  1. Køb til rette årstid. Bliver du gravid i januar, er det måske ikke en vinterjakke, du skal lægge pengene i, eftersom årstiden er forbi, når maven er vokset ud af de jakker, du allerede har.

  2. Køb tøj, du kan lide. Det kan lyde som et lidt åbenlyst tip, men nogle gange anskaffer man noget, som man aldrig kommer til at bruge, bare fordi det er graviditetstøj.

  3. Køb til fremtiden. Meget graviditetstøj fungerer udmærket, også efter fødslen. Køb et mærke, som har forstået, at det er smart at designe tøj, som brugeren synes om at benytte i længere tid end blot nogle få måneder.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os