Opdateret  

Flotte badeforhæng til alle badeværelser

Sara Assadi

Et badeforhæng er en ret stor del af badeværelsets indretning. Vælg et flot forhæng, som matcher resten af følelsen derinde.

Flotte badeforhæng til alle badeværelser

Badeforhæng og bruseforhæng

Når det kommer til at skabe en dejlig badeværelsesindretning, så er det ofte en følelse af ro, der efterstræbes. At få sig et øjebliks fred bag en låst dør er altid velkomment, og med den rette atmosfære bliver det nydelsesfuldt at tage en lang skyller eller et varmt karbad.

For at forhindre, at der kommer vand ud i hele badeværelset, er der brug for et forhæng, og der er en jungle at vælge mellem. Her har vi samlet nogle varianter, så du slipper let og i stedet kan få lidt ekstra tid i dit skumbad!

Hay Aquarelle Vertical (507917)

2. Hay Aquarelle Vertical

Badeforhænget Aquarelle fra Hay fås i to forskellige farvetoner, som har et roligt design, og som henleder tankerne på en solrig pool. Tonerne glider fra hvid over i blå og grøn på den anden side af forhænget.

Hays Aquarelle er produceret i polyester og kan vaskes ved 30 grader.

Pris fra: 272 kr.
Sammenlign priser
Spirella Transparent

4. Spirella Matto

Et gennemsigtigt badeforhæng, som passer i de fleste moderne badeværelser. Firmaet Spirella er schweizisk, og ifølge historien er det dem, som har introduceret badeforhæng til det europæiske marked. Det gjorde de, efter grundlæggeren Anton A. Heuberger tog et bad på et amerikansk hotelværelse og blev inspireret af indretningen. Badeforhænget er skabt af 100 % vinyl og må kun vaskes i hånden.

Out of the blue Periodic Table (31/4050)

5. Out of the blue Periodiske system

Slå to fluer med ét smæk, og øg dine kundskaber om vores grundelementer, mens du bader (eller sidder på toilettet). Dette badeforhæng er 180 x 180 centimeter og prydes af et kort over det periodiske system, hvilket blandt andet kaldes for naturvidenskabens bibel. Ophængningsringe medfølger.

Spirella Flamingo

6. Spirella Flamingo

Få lidt farve og legende natur ind i badeværelset med hjælp fra dette lykkefremkaldende badeforhæng med flamingoer på forsiden. Forhænget får et flot fald på grund af de vægte, som er syet ind i den nederste kant, hvilket desuden hjælper til at holde det stille, så du slipper for, at det klistrer mod kroppen, når du starter dit brusebad.

Spirella Flamingo er produceret af 100 % polyester, har målene 180 x 200 centimeter og vaskes skånsomt ved 40 grader.

Ferm Living Chambray (FL-9297)

7. Ferm Living Chambray (FL-9297)

Forhænget Chambray fra det smarte Ferm Living er gjort af et blødt bomuldsmateriale, hvilket bidrager med en blød og lun følelse til badeværelset. Det kommer i to forskellige dæmpede toner, som passer til de fleste moderne badeværelser. Badeforhænget er 205 x 160 centimeter og kan vaskes ved 30 grader.

3 tips ved køb af badeforhæng

  1. Tjek vaskeanvisningen. Det er rart hurtigt at kunne friske forhænget op ved at smide det i vaskemaskinen – håndvask er ikke helt det samme.

  2. Mærk vægten. Panikker du, når forhænget fejer ind mod dig og klistrer sig til kroppen? Køb et forhæng med tyngde i den nederste kant, som hjælper med at holde det strakt.

  3. Hold øje med materialeetiketten. Der findes badeforhæng, som føles næsten som almindeligt stof, hvilket er meget pænere end de mere plastiske varianter.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os