1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Flotte nøgleskabe til gangen

Sara Assadi

Med et nøgleskab slipper du for at styrte rundt og lede efter nøglerne, hver gang du skal ud, og du har helt tjek på, hvordan du får åbnet både kælderdøren, garagen og cyklen.

Flotte nøgleskabe til gangen

Nøgleskab og nøgleboks - inspiration

Hver ting på sin plads. Med bestemte pladser til dine ting bliver det betydeligt mere enkelt at holde orden i alle småsagerne, som let bare havner i en kasse eller på en hylde et sted.

Med et nøgleskab i gangen bliver det helt enkelt at holde styr på hele familiens nøgler, og samtidig forsvinder al tvivl om, hvor de der nøgler, som ikke bruges så ofte, skal hænge. Med den rette model får du desuden en praktisk opslagstavle med i købet.

Blomus Tewo Nøgleholder

1. Blomus Tewo 32 cm-nøgleskab

Det bliver næppe mere stilrent end det her. Metalskinnen af matbørstet stål fra Blomus er både enkel og flot designet, og den har også plads til rigtig mange nøgler, hvilket gør, at det rækker for de fleste familier eller kontormiljøer.

Skinnen hænges op med det medfølgende monteringsmateriale og findes i to forskellige længder, henholdsvis 21 og 32 centimeter.

Sammenlign priser
Montana Furniture Unlock Nøgleholder Kasse & Kurv

2. Montana Furniture Unlock-nøgleskab

Danske Montana producerer designmøbler og indretningselementer af høj kvalitet, og deres kvadratiske nøgleskab er en sand velsignelse. Skabet findes i flere fine farver og har en diskret nøgle fræset ind i skabsdøren.

Skabet er produceret af malet MDF og hænges på en skinne på væggen.

Pris fra: 3.104 kr.
Sammenlign priser
BURG WÄCHTER 6220/10 Ni

3. Burg Wächter 6220/10 Ni

Dette skab fra Burg Wächter er let at placere og diskret i sit design. Døren, som holdes lukket med magneter, har tyve små nøglehuller, og på indersiden er der kroge med plads til 10 par nøgler.

Skabet er lille og fleksibelt, 21 x 27 centimeter og kun syv centimeter dybt, hvilket gør det let at placere, også i en lille gang. Døren er i rustfrit stål, og bagsiden er sort.

Qualy Design Hvid Dobbelt Nøgleholder med Rød & Hvid Fugl Dekoration

5. Qualy Design Hvid Dobbelt Nøgleholder med Rød & Hvid Fugl

En lidt anden form for nøgleopbevaring, hvor du hænger dine nøgler på en fuglenøglering og placerer fuglen i sit hus, når du kommer hjem. Let at samle og et smart sæt, så du ikke skal fare rundt og lede efter nøglerne inden afgang. De to fugle kommer i sort og hvid, en smart og funktionel detalje, så man slipper for at få de forkerte nøgler med hjemmefra.

Yale YKB/540/CB2

6. Yale YKB/540/CB2

Hvis man vil have lidt ekstra kontrol over sine nøgler, så er det måske praktisk at have en ekstra nøgle til nøglen, så at sige. Med en kodelås på skabet forhindrer du, at uautoriserede får adgang til dine nøglebundter, og det er nemt at bestemme, hvem der har koden.

Dette skab har et stilrent design, hvilket gør det let at placere i alle miljøer. Indvendigt er der 46 nøglekroge.

3 tips, når du køber nøgleskab

  1. Vælg det rette antal kroge. En nøgle per krog er en god tommelfingerregel, i hvert fald hvis du vil slippe for at stå og kigge for meget ind i selve nøgleskabet.

  2. Tænk større. Har du også brug for en opslagstavle eller et spejl? Så er en kombinationsvariant perfekt til at spare vægplads.

  3. Tjek på sikkerheden. Måske er det tid til at få et nøgleskab med kode, i hvert fald til de nøgler, som er til de lidt dyrere ting.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os