1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Flotte vintersko, som holder varmen

Sara Assadi

Med et plat flotte vinterstøvler - om det er til damer, herrer eller børn - holder du både fødderne varme og behagelige. På toppen af det er det også muligt at finde et par, der er flotte og står skarpt i (vinter)gadebilledet.

Flotte vintersko, som holder varmen

Flotte vinterstøvler

Det er nemt at vænne sig til at fryse lidt om fødderne om vinteren, men det er faktisk muligt at finde vintersko, som både er flotte, varme og tåler en hel del sjap. Med den rette beklædning er det sjovere at være udendørs, uanset om du skal på gåtur i et kridhvidt vinterlandskab eller vente på bussen i snevejr og sjap. Tjek disse modeller, og sig farvel til kolde fødder og forfrosne tæer.

Bally Cubrid - Black

1. Bally Cubrid

Ikke de billigste vintersko i butikken, men af ekstremt god kvalitet. De er skabt af kalveskind og har en smart udviklet teknologi i sålen, som giver rigtig godt greb, selv på våd is. Den kaldes for Vibram Arctic Grip-teknologi og har ingen metaldele, men er udelukkende lavet af gummi.

Bally er et schweizisk skomærke, som har fabrikeret sko i høj kvalitet siden slutningen af 1800-tallet. De arbejder også med miljøinitiativer i forskellige bjergklatringsdestinationer rundt omkring i verden.

Pris fra: 3.809 kr.
Sammenlign priser
Tretorn Chelsea Classic Winter - Black

2. Tretorn Chelsea Classic Winter

Med varmforede gummistøvler kommer man langt om vinteren, i hvert fald når det sner og sluder i Danmark. Hvis du kan lide Tretons Chelsea Classic, kommer du til at elske denne model, som er en foret variant af samme sko. Støvlerne er produceret af naturgummi uden PVC, og de holder fødderne både tørre og varme.

Tretorn Arch Hybrid - Black

4. Tretorn Arch Hybrid

En vandtæt curlingstøvle i unisex-model, som er produceret af neopren og naturgummi. Indersålen i luv holder foden varm og tør, og materialevalget gør skoen let, men stadig med en robust følelse, som tåler både vejr og vind.

Støvlen har et ekstra godt hælgreb, og skoens tå- og hælkappe har ekstra forstærkning, som gør den meget holdbar.

Dr. Martens 2976 Leonore - Black Burnished Wyoming

5. Dr. Martens 2976 Leonore Fur Lined

At støvler fra Dr. Martens har været så populære, lige siden de blev lanceret, skyldes ikke bare den gode kvalitet, og hvor behagelige de er, men også hvordan og hvor godt deres designere følger med i modetendenserne. Den klassiske støvle her er blevet udviklet og tilpasset et koldere vinterklima med varmt for og en længere profil. De findes i både sort og mørkegrå, begge med den klassiske gule søm i den nederste kant.

Icebug Metro2 BUGrip W - Black

6. Icebug Metro2 BUGrip

Icebug-skoene er ikke bare varme og gode til at holde vand ude, de er også rigtig gode til glatte veje. Denne model har såkaldte dynamiske dupper, som giver et godt greb på is. De fungerer også til at gå med på asfalt eller andre hårde overflader.

Skoene har en overdel i vandafvisende ruskind og et skaft i neopren, som holder anklen varm og giver en god pasform. Icebug Metro2 findes i både sort og brun.

Timberland Icon 6-inch Premium - Wheat

7. Timberland Classic 6 inch Premium

Med mange år på bagen er støvlerne fra Timberland fortsat en populær klassiker i skobutikken. Den slidstærke gummisål har et godt greb, og sømmene er forseglede for at give ekstra god isolering.

De er vandafvisende og er i rigtig god kvalitet – passer du godt på dem, holder de mange sæsoner frem.

3 tips ved køb af vintersko

  1. Pas godt på dem. Imprægner og behandl dine sko efter alle kunstens regler, så holder de længe.

  2. Tænk over præcis din vinter. Er der betydeligt større risiko for sjap end kulde der, hvor du bor, så vælg vandtætte sko. Er vejret koldere, så vælg nogle rigtigt varme sko.

  3. Tag højde for ekstra plads. Fryser du ekstra meget, kan det være godt at lægge en ekstra varm sål i eller have trykke strømper på. Måske skal du i så fald tage en større størrelse.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os