1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Pæne gummistøvler til regnvejrsdage

Sara Assadi

Støvler, som holder fødderne tørre og samtidig er pæne – det er en rigtig redningsmand i hverdagen, når regnen vælter ned. Her er syv modeller til enhver lejlighed!

Pæne gummistøvler til regnvejrsdage

Pæne gummistøvler

At kunne føle sig pæn, selv når vejret er alt andet end godt, kan løfte en grå dag mindst et par grader – selv om det vigtigste selvfølgelig er at holde fødderne tørre. Afhængigt af aktiviteten er der et væld af forskellige modeller af gummistøvler at vælge imellem. Hvis du skal gennem byen på vej til kontoret, vil du måske foretrække en mere kompakt støvle med lavt skaft, men hvis den står på svampeplukning i en våd skov, vil et par mere robuste støvler være mere velegnede.

Her er syv forskellige modeller, der er perfekte til alle slags våde aktiviteter!

Hunter Original Chelsea Boots - Black

Hunter Original Chelsea Boots

Har du nogensinde tænkt, at du gerne ville have samme slags gummistøvler som Hollywood-stjernerne? Så er Hunter noget for dig! En lidt mere eksklusiv gummistøvle, der fungerer lige så godt på en regnvejrsdag i Beverly Hills, som når du skal hente børnene fra børnehaven eller gå tur med hunden. Denne lave model har et stilrent design med Hunter-logoet på forsiden og en lille hæl. Pluspoint for stroppen bagpå og det elastiske materiale ved anklen, som gør det nemmere at tage den af og på.

Pris fra: 751 kr.
Sammenlign priser
Hunter Original Back Adjustable W - Black

Hunter Original Back Adjustable

En høj model fra britiske Hunter, hvis designere er meget dygtige til at kombinere funktionalitet med elegance. Dette er en gummistøvle med et lidt mere eksklusivt design, hvilket nok er grunden til, at de ofte ses på berømtheder over hele verden. Hunter Original-modellen har en lille hæl og et højt skaft, der kan justeres bagpå for at give en bedre pasform ved læggen, hvilket gør den tilgængelig for mange størrelser.

Tretorn Terrain - Green

Tretorn Terräng

En gummistøvle i ordets egentlige forstand, hvis navn antyder, hvilken anvendelse den er tiltænkt. Her har du nemlig en terrænstøvle, der passer godt til svampe- eller bærplukkerudflugten eller bare til en gåtur i skoven i det våde vejr. Tretorn Terräng er en grøn, uforet gummistøvle med en robust sål i en unisex-model og fås fra størrelse 36 til størrelse 47.

Viking Noble - Black

Viking Noble

Navnet antyder, at dette ikke nødvendigvis er en støvle, der er beregnet til at trampe rundt i pløret, selv om den selvfølgelig også er velegnet til det. Med Viking Noble får du en elegant lavskaftet gummistøvle med en robust ydersål og en ergonomisk indersål. Indersålen kan tages ud at tørre ved behov. Gummistøvlen er lavet af let LWR-gummi, hvilket gør den både let og fleksibel på foden.

Ilse Jacobsen Long Rubber Boot - Black

Ilse Jacobsen Long Classic

Ilse Jacobsens design er generelt meget sofistikerede og elegante, og det afspejler sig også i disse fine, men alligevel robuste gummistøvler. Det høje skaft har en dekorativ snøre foran, som også hjælper med at justere, så skaftets parform bliver perfekt og beskytter mod fugt højt oppe på benene. På indersiden er der et tyndt bomuldsfleecefor for at give lidt ekstra varme.

Aigle Parcours 2 ISO - Green/Bronze

Aigle Parcours 2 ISO

Et par håndlavede gummistøvler designet til at modvirke trætte fødder på lange jagtdage, det er, hvad disse støvler har at byde på. Neoprenforet i både skaftet og sålen isolerer godt mod kulde og betyder, at de holder dig varm ned til -20 grader. Deres specialsål siges også at bekæmpe træthed, og Aigle markedsfører Parcours som en støvlemodel, der er velegnet til at gå rigtig langt på jagt- og vandreture eller på lange gåture med hunden.

Ting, du skal overveje, før du køber gummistøvler

  1. Hvor langt skal du gå? Nogle gummistøvler giver en fremragende beskyttelse mod våde forhold, men er ret klodsede og tunge at gå langt i. Vælg et par, der passer til din hverdag.

  2. Skal det være stilfuldt? Der er alle muligheder for at være både tør og stilfuld i disse dage. Vælg en lavere model, for eksempel Chelsea-modellen, hvis du vil undgå skovlooket.

  3. Hvor kuldskær er du? Hvis du skal bruge dine støvler i koldt vejr, skal du vælge en foret model eller vælge en størrelse større, så du kan have en tyk sok indeni.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os