1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Pæne huer til enhver stil

Sara Assadi

Varm, når det er koldt, pæn, når du har en dårlig hårdag, og en nem måde at sætte dit eget præg på din personlige stil på. Huen er det perfekte tilbehør.

Pæne huer til enhver stil

Find en pæn hue

Det er ikke længere et krav, at det skal være koldt, før det er socialt acceptabelt at trække en hue over ørerne; tværtimod er huen på det seneste blevet et kendetegn for mange forskellige tøjstile. Så det er altså længe siden, at selvbevidste teenagere og voksne droppede huen på grund af risikoen for at ødelægge deres frisurer, og i stedet er der ofte flere forskellige modeller at vælge imellem derhjemme, alt sammen for at gøre dagens outfit så komplet som overhovedet muligt.

Kan du ikke få nok af huer? Her er flere stilfulde modeller – måske finder du en ny varm favorit?

Samsøe Samsøe Nor Hat 7355 - Black

Samsøe & Samsøe Nor Hat 7355 - Black

Nor fra Samsøe & Samsøe er huen til dig, der elsker farver og har svært ved at vælge en favorit. Modellen fås nemlig i 14 forskellige farver, så det er nemt at matche dit yndlingstøj. Den bløde og varme hue er fremstillet af en blanding af 32 % superfin alpaka, 32 % ekstrafin merinould, 30 % genanvendt polyester og 6 % elastan. Den kan vaskes i hånden, men da den hovedsageligt er lavet af uld, klarer den sig langt hen ad vejen med bare at blive luftet.

Sammenlign priser
Fjällräven Byron Hat Unisex - Autumn Leaf

Fjällräven Byron Hat Unisex – Autumn Leaf

En virkelig stilfuld hue fra Fjällräven med en model, der føles meget typisk for moderne outdoor-design. Byron-huen fås i fem forskellige farver, alle i klare og fine toner, der leder tankerne hen på fjeldmiljøet om efteråret. Den er dobbeltstrikket i uld, der holder på varmen selv i våde forhold, og har det lille rævelogo foran på den opslåede nederste kant.

Pris fra: 317 kr.
Sammenlign priser

Tre tips, før du køber en hue

  1. Vælg din hue efter vejret. Der findes mange stilfulde huer, som hverken varmer eller beskytter mod vinden. Vælg en hue, der både ser godt ud og holder dig varm.

  2. Match din hårkvalitet. Afhængigt af hvilken type hår du har, kan materialet i en hue påvirke din frisure, når du tager huen af. Du vil gerne undgå risikoen for statisk elektricitet, så dobbelttjek hår mod materiale, inden du køber.

  3. Overvej sikkerheden. I den mørke del af året er det tid til at kigge efter huer med refleksdetaljer. Der findes også huer, der helt eller delvist er strikket i refleksgarn.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os