1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Pæne øreringe til alle stilarter

Sara Assadi

Vedhæng eller stikker, guld eller sølv? Uanset hvordan du foretrækker at pynte dig, er der mange fine valgmuligheder. Her får du nogle tips til at opdatere dit smykkeskrin.

Flotte øreringe

Få ting er så nemme at variere et outfit med som øreringe. Små, diskrete perler til dem, som ikke ønsker at gøre et stort nummer ud af sig selv og store, imponerende vedhæng til dem, der ønsker at supplere deres outfit på en mere markant måde. Udvalget af smykker vokser utroligt hurtigt og uanset hvilken stil man har, er det nemt at finde noget, man kan lide. Her er syv fine øreringe i forskellige stilarter.

Maanesten Nubia Farve Øreringe - Guld/Multicolour

Maanesten-øreringe Nubia Big

Disse øreringe fra Maanesten byder på ekstra meget med zirkonia-sten i alle regnbuens farver. Det danske par, Henrik og Lotte Venø Callesen, har siden 2010 designet smykker, "som lyser op på grå dage" under navnet Maanesten. Det legende går igen i alle design, og parret siger selv, at det spirituelle er rygraden i deres forretning, og at smykkerne er en forbindelse mellem det indre og det ydre.

Nubia Big fås både i sølv og i en guldbelagt model.

Pris fra: 225 kr.
Sammenlign priser

3 tips til køb af øreringe

  1. Allergier måske?

Der er forskel på materialer, men hvis det er dig selv, der skal bære dem, ved du nok, hvad du kan tåle, og hvis du giver dem i gave, så dobbelttjek, før du køber dem.

  1. Kvantitet frem for kvalitet?

Et par øreringe i ægte guld eller sølv kan holde i generationer, hvis der bliver passet ordentligt på dem og kan være en investering for fremtiden.

  1. Mix og match.

Hvis du har mere end ét hul i hvert øre, kan det se rigtig godt ud at blande forskellige typer øreringe. Vov at eksperimentere og prøve dig frem!

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os