Opdateret  

Pæne plastglas til fest og udflugt

Sara Assadi

Også på et tæppe i parken eller på en stub i skoven smager dråberne bedre, hvis de serveres i pæne glas. Her er nogle design-plastglas, som du kan tjekke ud!

Pæne plastglas til fest og udflugt

Genanvendelige drikkeglas af plast

Uanset om dagen står på polterabend, picnic med familien eller en udflugt i skoven, så kan det være sjovt at drikke lidt fint. Risikoen ved glas vil man dog helst være foruden, og det er heller ikke vildt festligt at servere bobler i papkrus.

Med pæne plastglas indgår du et godt kompromis – festlig stemning med minimal risiko for, at noget skal gå i stykker.

Koziol Crystal Drikkeglas 20cl

1. Koziol Crystal Drikkeglas 20 cl

Helt almindelige drikkeglas fra tyske Koziol, men med et design, som føles festligere takket være mønstret, som giver lidt af en krystalfølelse. Deres produkter er produceret af giftfrit og miljøvenligt plast, som er genanvendeligt, og sortimentet af plastprodukter til køkkenet er enormt.

Drikkeglassene fås i en mindre variant på 20 centiliter og i en større på 45 centiliter.

Sammenlign priser
Bodum Pavina Outdoor Drikkeglas 45cl 6stk

2. Bodum Pavina Outdoor Drikkeglas 45 cl 6 stk.

Perfekte glas, både til varme og kolde drikke, da de er designet i dobbeltlag for at isolere varme såvel som kulde godt. Materialet af holdbar SAN-plast er utrolig stærkt og tåler både frost, varme i mikrobølgeovnen og at smides i maskinen. De absorberer ikke farve fra mad og bliver ikke ridsede eller matte ved brug.

Glasset sælges i 6-pack og fås i tre forskellige størrelser, 25 cl, 35 cl og 45 cl.

Pris fra: 229 kr.
Sammenlign priser
Exxent Tritan Hvidvinsglas, Rødvinsglas 36cl

3. Exxent Tritan hvidvinsglas/rødvinsglas 36 cl

Glas med fod er altid lidt tricky, når det kommer til udendørsfester, og skal man sidde på en græsplæne, er plastglas uden fod måske at foretrække. Men nu er der jo faktisk lejligheder, som kræver plastglas, selvom der ikke er græsplæne, og så er disse glas svære at skelne fra almindelige. Perfekt vinglas at have i båden, husvognen eller andre steder, hvor risikoen for at vælte dem er lidt større.

Sagaform Picnic Drinksglas 30cl 4stk

4. Sagaform Picnic Drinksglas 30 cl 4 stk.

Super fine glas, som passer lige så godt til barnets saftevand på legepladsen som til en lille drink på tæppet i parken. Uknuselige glas i akrylplast, som kan bruges om og om igen, uden at de revner eller bliver matte. De fire glas rummer 30 centiliter væske og kommer i en fin gaveæske.

3 tips ved køb af plastglas

  1. Sigt efter god kvalitet. Der er forskel på plast. Vælg plastglas, som ikke let bliver ridset eller smelter efter en omgang i opvaskemaskinen.

  2. Køb pæne glas. Selvom alle ved, at det ikke er rigtige glas, så giver det en festlig stemning, hvis det ser sådan ud.

  3. Vælg god plast. Som sagt er der forskel på plast. Vælg en type, som er fri fra skadelige stoffer.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os