Opdateret  

Pænt hyggetøj til en aften derhjemme

Sara Assadi

At binge en serie i sengen eller bare have en stille aften hjemme på sofaen, kræver blødt tøj, der ikke strammer. Her er noget tøj, der også er pænt.

Pænt hyggetøj

Hyggetøj - nattøj, joggingsæt, loungewear

At skifte fra hårde jeans til joggingbukser og droppe skjorten til fordel for en joggingtrøje, er standard for mange, når de kommer hjem fra arbejde. Men nogle gange vil man gerne kunne skifte tøj uden at føle sig alt for afslappet klædt, og så er det heldigt, at der findes et så bredt udvalg af både sporty og stilet joggingtøj.

Her er syv forskellige beklædningsgenstande, som gør din tid med TV-serien, bogen eller filmen ekstra skøn!

Urban Classics Camo Cargo Jogging Pants - Grey Camouflage

Urban Classics Camo Cargo Jogging Pants

Et par joggingbukser i kargostil med camouflagemønster og blød elastik og træksnøre i taljen. Lommerne på siderne i benene får designet til at se lidt mindre joggingtøjsagtigt ud, men materialeetiketten viser, at de er lavet af 95 % bomuld og 5 % elastan, hvilket gør dem både bløde og lidt elastiske. Pasformen er det, man kalder tapered, dvs. med en lidt bredere pasform foroven, der bliver smallere og smallere ned mod benafslutningerne. Mønstret fås i tre forskellige nuancer: grå, beige og sort.

Pris fra: 325 kr.
Sammenlign priser
Juicy Couture Classic Velour Robertson Hoodie - Gray Marl

Juicy Couture Robertson Classic Velour Zip Through Hoodie

Lige siden Paris Hilton og Britney Spears iførte sig veloursættene i begyndelsen af 00'erne, har det føltes som en klar trendsætter for begrebet "pænt joggingtøj". Denne model har en hætte med snøre samt manchetter ved ærmeafslutningerne og den nederste kant. Simpelthen en blød hoodie i perfekt blød velour, der føles som et varmt kram, når man er kravlet op i sofahjørnet og har taget fjernbetjeningen frem.

HUGO BOSS Mix & Match Trousers - Grey

Hugo Boss Mix & Match Trousers

Boss Business er en kollektion af tøj fra Hugo Boss med en lidt pænere casual stil. Disse bukser er måske blandt de mest afslappede dele i kollektionen, men det passer også perfekt, når det er netop joggingtøj, man er på udkig efter. Joggingbukserne har elastik og snøre i taljen og lige ben med manchetter i benafslutningerne. Der er to sidelommer, hvoraf den venstre har et broderet Hugo Boss-logo. Du skal bare tage dem på, og så kan du hygge dig like a boss.

Tre tips, når du køber joggingtøj

  1. Kan du kombinere? Et par pæne, bløde træningstights kan måske fungere lige så godt til yoga som til en filmaften.

  2. Usikker? Vælg noget stilfuldt! Ved du ikke, hvad din hyggestil er? Vælg noget, der kunne bruges på en "casual friday" på kontoret!

  3. Gå efter det sikre kort. Vælg kvalitet fra velkendte mærker, som holder længe, så får du tøj, der holder til mange seriemaratoner i fremtiden.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os