Opdateret  

Guide til romantiske film og bøger

LeaSefeld

Er du også vild med romantiske film, serier og bøger? Så er det nok ikke gået din næse forbi, at "Bridgerton" sæson 2 har premiere fredag den 25. marts 2022. I den anledning kommer vi med en guide til, hvad du kan se og læse, når du har binge-watched hele "Bridgerton" sæson 2 og har abstinenser efter flere kærlighedsintriger.

Billede af Bridgerton bind 1 The Duke and I på en E-bogslæser

Romantiske film - Anbefalinger af bøger og film til en romantik-aholic

Hvis du elsker romantiske bøger, serier og film, så har du nok også set "Bridgerton", en af Netflix’s største seriesucceser. Imponerende 82 millioner husstande så seriens første sæson inden for de første 28 dage efter udgivelsen, hvilket var de bedste seertal Netflix har haft indtil udgivelsen af "Squid Game".

Tv-serien er baseret på bogserien om familien Bridgerton af Julia Quinn, som indeholder intet mindre end 8 bøger (én for hver søskende i Bridgerton-klanen). Det er Shondaland (productionsselskabet, som er stiftet af Shonda Rhimes), der står bag Netflix-serien –og som også står bag "Greys Hvide Verden", "Private Practice" og den nye hitserie "Inventing Anna".

Nu har serien premiere på 2. sæson fredag den 25. marts 2022. Og i den anledning kommer her en guide til andre gode bøger og film som du kan se, når du har slugt sæson 2 af "Bridgerton" og har cravings efter endnu mere hyggelig romantik og ulykkelige intriger.

Romantiske film

Her er en liste over romantiske film, der kan give dig et quick-fix, når du får romantik-abstinenser.

Emma

Emma (2020) og andre Jane Austen baserede film

Filmen "Emma" er en af de helt nye fortolkninger af Jane Austens romantiske fortællinger. Men se også de lidt "ældre" i serien af Jane Austen baserede film. Det kunne blandt andet være "Becoming Jane" (2007), "Fornuft og Følelse"(1995) og "Stolthed og Fordom" (2005).

Sammenlign priser
Brokeback mountain + 2 Bonusfilmer: Box (3DVD) (DVD 2015)

Brokeback Mountain (2005)

Filmen om en næsten umulig kærlighed, der knuser dit hjerte op til flere gange.

A Star Is Born - 4K Ultra HD

A Star is Born (2018)

Bliver det hele lidt lækrere med god musik til? Så er "A Star is Born" helt sikkert en af de bedste romantiske film efter din mening!

Pearl Harbor (Blu-Ray) {2007}

Pearl Habour (2001)

I krig og kærlighed... Filmen om to bedste venner og deres store kærlighed.

Romantiske Bøger

De fleste af filmene på listen herover er faktisk bøger, der er blevet filmatiseret. Kan du godt lide at dykke helt ind i helten og heltindens kærlighedsliv, så skal du læse en af de her bøger.

Familien Bridgerton. En uventet forelskelse (Hæftet, 2020)

En uventet forelskelse - Julia Quinn (Bridgerton bog 2)

Har du ikke læst "Bridgerton" endnu - så gør dig selv en tjeneste og læs den. Det er ikke verdens bedste litteratur men det er hyggeligt og let læst, og samtidig god tidsfordriv indtil den næste sæson af "Bridgerton" kommer på Netflix. Den her bog er historien, der danner baggrund for sæson 2.

Mansfield Park (Pap, 2019)

Mansfield Park - Jane Austen

Du har helt sikkert allerede læst alle de klassiske Jane Austen bøger, men har du læst "Mansfield Park"? Det er en af de mindre kendte bøger af Jane Austen, men ikke desto mindre en af de bedste! Læs den og nyd en tur tilbage i tiden.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os