1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Sådan bruger du silvershampoo

Brian Sommer

Det sker let at håret blive gult efter en blegning eller en skøn sommer i solen. Med en silvershampoo kan du nemt friske dit hår op mellem besøgene hos frisøren. Få styr på alt det, som du skal vide – før du går i gang. Og få vores anbefalinger til gode silvershampooer, der dæmper de varme toner i håret.

Det kræver lidt vedligeholdelse at opnå og fastholde en helt lys hårfarve. Det er almindeligt, at håret bliver gult efter blegning, eller at det begynder at skifte til varmere nuancer over tid.
Farveskiftet kan skyldes alt fra vandet, som du bader i, solens UV-stråler og luftforurening.

En silvershampoo indeholder lilla og blå pigmenter, der neutraliserer de gule og orange farveforskydninger, så du får den virkelig kølige blonde nuance.
Men en silvershampoo kan også hjælpe til en køligere farvetone i brunt eller gråt hår.

Hvilken silvershampoo skal jeg bruge?

Dit valg af silvershampoo afhænger af din hårfarve og hvilke farvetoner, du ønsker at neutralisere.
Tænk på den klassiske farveteori:

  • lilla dæmper gul
  • blå dæmper orange.

Farvning og afblegning slider på dit hår. Desværre. Men sådan er det.

Hvis dit hår er blevet lidt slidt efter behandlingerne, så er det en rigtig god idé at bruge en plejende silvershampoo, som giver fugt og glans til dit hår.
Hvis shampooen også indeholder proteiner, så hjælper den samtidig med at opbygge og reparere håret. Nogle shampoo kan også tilføje volumen, hvis håret føles lidt fladt og livløst.

Silvershampoo til blondt og gråt hår

En silverhampoo med lilla pigmenter reducerer de gule toner i afbleget hår. Den virker også for dig, der har gråt hår og som gerne vil have en mere sølvfarvet nuance.

Silvershampoo til brunt hår

Hvis du har brunt hår, som trækker hen mod de røde eller orange nuancer, så kan en shampoo med blå toner virke neutralisererende.
Herunder finder du silvershampoo, som er målrettet mod brunetterne.

Kan du bruge silver shampoo i hair extensions?

Ja, hvis dine extensions er af ægte hår, så kan du godt bruge en silvershampoo. Men extensions kan være behandlet på forskellige måder, og det kan betyde, at du ikke kan være sikker på resultatet.
Test derfor først på en lille del af håret og se, hvordan det reagerer.

Hvor ofte skal du bruge silvershampoo?

En til to gange om ugen er normalt nok.
Hvis du bruger silvershampoo oftere end det, så kan dit hår blive mørkere og få en mere lilla undertone.

Hvis du blot vil nedtone de varme toner i dit hår lidt, så kan du blande silvershampooen med en normal shampoo.

Vær forsigtig med kraftigt afbleget hår. Når du har givet den gas med afblegningen, så er håret normalt en smule tørrere, og derfor kan det optage flere af pigmenterne – så gå forsigtigt frem.

Billige silvershampooer

Gode ​​produkter behøver ikke nødvendigvis at koste det hvide ud af øjnene. Her kan du se alle silvershampooer på tilbud lige nu.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os