1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Stilede læsebriller til bogelskeren

Sara Assadi

Pludselig er den der – dagen, hvor du sætter et par briller på næsen, når du tager en bog frem eller læser avisen om morgenen. Heldigvis findes der mange stilede modeller derude!

Stilede læsebriller til bogelskeren

Læsebriller - find et par gode briller til læsningen

At nå en vis alder, hvor det er på tide at anskaffe sig et par læsebriller, kan være svært for nogle, men de fleste skal den vej. Dårligt syn kaldes for alderdomssyn eller presbyopi, og nu om dage kan man købe læsebriller overalt i dagligvarebutikkerne.

At lede efter gode læsebriller behøver ikke betyde, at man nødvendigvis skal forbigå modellerne på tankstationen eller apoteket, hvor det faktisk er muligt at finde rigtig flotte stel. Her er nogle populære modeller, som du kan lade dig inspirere af.

3 tips, når du køber læsebriller

  1. Vælg rette styrke. Prøv brillerne af med en avis eller en bog på forskellige afstande, så du ved, hvilken styrke du har brug for.

  2. Køb noget pænt. Accepter, at du har brug for briller, når du læser, og køb et par behagelige, du kan lide og virkelig kommer til at bruge.

  3. Prøv hjemme. En del webshops har digitale prøverum, hvor du med web-cam kan se dig selv i forskellige modeller og vælge i ro og mag. Perfekt for dig, som vil bestille brillerne hjemmefra.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os