Opdateret  

Toplisten: stilfulde hættetrøjer

Sara Assadi

Som en tyndere jakke, når det er varmt eller en varmende trøje, når det er koldt. Hættetrøjen er virkelig det perfekte overgangstøj!

Toplisten: stilfulde hættetrøjer

En stilfuld hoodie

Da hiphopkulturen slog igennem i New York i 70'erne, blev hættetrøjen også en ægte statement-beklædningsgenstand i musikkredse. Og efter Rocky Balboa løb op ad trapperne til Philadelphia museum of art i den klassiske joggingscene fra boksefilmen Rocky fra 1982, begyndte store modehuse som Tommy Hilfiger og Ralph Lauren at inkludere hættetrøjer i deres herrekollektioner.

Uanset om du er til hiphop eller til at løbe op ad trapper, kan du helt sikkert finde en favorit blandt disse styles.

Nike Sportswear Tech Fleece Men's Full-Zip Hoodie - Rosewood/Black

1. Nike Tech Fleece Full-Zip Hoodie

En varmende hættetrøje fra Nike med en højere krave, der holder vinden væk fra halsen og nakken. Den har en let foring med et mellemlagsmateriale, hvilket gør den lidt kraftigere end almindelige sweatshirt-lignende modeller. Behagelig hætte og en let afslappet pasform.

Der er lommer med lynlås på ærmerne og kontrastfarvede bånd foran på brystet, som giver et lidt mere elegant look.

Sammenlign priser
Nike Dri-Fit Hoodie Men - Black/White

4. Nike Dri-Fit Hoodie

Just do it – bare gør det – er Nikes motto. Med denne trøje med svedtransporterende Dri-FIT-teknologi forbliver du tør både under og efter træningen, så du kan koncentrere dig om bare at gøre det i stedet for at fryse. Den lidt højere krave gør også, at du undgår træk omkring halsen.

Hættetrøjen er fremstillet af 61 % bomuld og 39 % polyester, fås i grå og sort og har Nikes velkendte "swoosh"-logo tværs over brystet.

Pris fra: 400 kr.
Sammenlign priser
Nike Dri-Fit Hoodie Men - Black/White

5. Adidas Sportswear Future Icons Winterized Hoodie

Hold dig varm på vej til træning i en varm hættetrøje fra Adidas, som er fremstillet af en stor andel af genanvendt materiale med både dig og vores planet i tankerne. Trøjen er fremstillet af 57 % bomuld, 30 % genanvendt polyester og 13 % genanvendt bomuld og har ribmanchetter ved håndleddene og den nederste kant.

Selvom pasformen beskrives som normal, synes brugerne, at den er noget stor i størrelsen, så det anbefales at købe en mindre størrelse end normalt – medmindre du altså ønsker, den er oversized.

Houdini M's Power Houdi

6. Houdini M's Power Houdi

Houdinis Power Houdi er mildest talt en klassiker, når det kommer til outdoor-tøj – og desuden en af de beklædningsgenstande, der aldrig bare bliver liggende på hylden, men som faktisk bliver brugt ofte og længe takket være dens gode kvalitet. Hættetrøjen eller "Houdin", som de kalder den, er fremstillet af Polartec® Power Stretch® Pro og fungerer som et varmende ekstra lag under skaljakken på koldere dage eller bruges, som den er, i mildere vejr.

Den har en smal pasform, og de forlængede ærmer med tommelfingerhuller gør den ekstra komfortabel.

3 tips til at købe en hættetrøje

  1. Vær opmærksom på, hvad du vil bruge den til. Hvis du har brug for en trøje til træning, er det fornuftigt at finde en model i funktionelt materiale, men hvis du skal bruge trøjen uden for træningslokalet, er det ikke lige så vigtigt.

  2. Lynlås eller ej? Nogle gange er det rart bare at trække noget over hovedet, andre gange er det rart at kunne åbne fronten for at regulere varmen, hvis du får det varmt.

  3. Tjek for lommer. Hånden på hjertet, er der nogensinde nogen, der faktisk har båret ting i en traditionel kængurulomme med åbne sider? Formentlig ikke. Hvis du har brug for at have ting med dig, kan det være rart at have noget, der kan lukkes.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os