Opdateret  

Stilfulde kroge til badeværelset

Sara Assadi

Få rum har så meget gavn af orden og ryddelighed som et badeværelse. Ofte er pladsen begrænset, og det kan være en udfordring at sørge for, at alle i husstanden har plads til deres ting. Her er kroge, der kan hjælpe dig med at skabe orden!

Stilfulde kroge til badeværelset

Knagerække, knager, krog, selvklæbende krog - vælg selv

Ud over håndklæder og badekåber er der mange anvendelsesmuligheder for kroge på badeværelset. Måske har børnenes badetøj brug for et sted at tørre, mens det venter på det næste besøg i svømmehallen, og måske skal en rulle vatrondeller hænges op ved siden af spejlet? Og så er det selvfølgelig rart med gæstehåndklæder.

Uanset om du er på udkig efter en enkelt krog eller flere knager i en række, er der masser af stilfulde modeller at vælge imellem. Du skal blot sørge for at dobbelttjekke, hvad der gælder i netop dit vådrum, før du begynder at bore i væggene.

Beslagsboden BB1096

Beslagsboden BB1096

Den nemmeste måde at forny dit badeværelse på er at finde noget, der kræver minimal indsats, når det kommer til installation, og det er præcis, hvad dette er. En stilfuld knagerække med fire kroge, der har selvklæbende montering. Du behøver ikke at lære alt om, hvad beskyttelse af vådrum omfatter – du skal bare sætte knagerækken op på væggen og hænge badekåben op, og så er det klaret! Der er mange varianter at vælge imellem i den samme serie, hvis du ønsker at supplere med flere størrelser.

Pris fra: 170 kr.
Sammenlign priser
Smedbo Time (YK359)

Smedbo Time (YK359)

En tredobbelt krog fra Smedbo, der er selvklæbende, men som også kan skrues fast med et skjult fæste, hvis du vil have den ekstra stabil. Smedbo fremstiller produkter af høj kvalitet til badeværelser og giver en funktionsgaranti, der gælder i ti år fra købsdatoen. Den blanke kromfinish ser godt ud i et badeværelse og er nem at matche med resten af indretningen.

Ferm Living Curvature (502804-01)

Ferm Living Curvature (502804-01)

Dem, der ikke er særlig glade for lige linjer, kan kigge på disse kroge fra Ferm Living. Curvature-modellen er en mat messingkrog, som sælges i en pakke a tre, og den passer også godt i andre rum end badeværelser. Krogene er lidt over seks centimeter høje og 2,5 centimeter dybe. Der kan forekomme mindre variationer, da de er håndlavede, hvilket gør dem alle unikke.

Zone Denmark Puck Tøjkrog 5.8cm

Zone Denmark Puck (201912)

En lille krog, der ligner det, den hedder – en puck. Let at sætte op og lige så let at tage ned! Zone Denmark Puck sættes nemlig op med en meget stærk sugekop, der skal kunne tåle en vægt på op til fem kilo. Krogen er 14 x 5 cm og kan fastgøres på alle glatte overflader, så du behøver ikke at begrænse dig til fliser, men spejle og skabslåger er også fine. Når du vil flytte den, skal du blot fjerne den og sætte den på et nyt sted.

Vipp 12 (01201) 2pcs

Vipp 12 (VIPP12) 2-pack

En eksklusiv og stilren krog i rustfrit stål og sort plast, der passer ind i ethvert moderne badeværelse. Krogen fastgøres nemt med en sugekop på enhver glat overflade og kan flyttes efter behov. Vipp leveres i et sæt med to, og hver krog er knap 4,5 centimeter i diameter. Det stilfulde design betyder, at Vipp også passer godt i andre rum end badeværelset – lad fantasien få frit løb!

Menu Norm (7641539)

Menu Norm (7641539)

Måske ikke en krog i ordets egentlige forstand, men hvis du leder efter en anordning til ophæng i badeværelset, er dette unægteligt en god kandidat. Med Menu Norm får du en stilfuld knagerække til at hænge våde håndklæder på, og det afrundede design giver indretningen en mere blød følelse. Materialet er pulverlakeret aluminium med zinklegering, og knagerækken er 60 centimeter lang, to centimeter høj og går syv centimeter ud fra væggen.

Smedbo Outline Lite (FK630)

Smedbo Outline Lite (FK630)

Du får syv kroge på én gang, når du monterer denne lodrette stang i poleret rustfrit stål på væggen i badeværelset. Takket være det smarte design med kroge, der kan drejes, kan du hænge mange håndklæder på et lille område, uden at de overlapper hinanden. Smedbo Outline Lite er i alt 63 centimeter høj og monteres med skruer i to skjulte fastgørelsespunkter.

Tre tips før du køber kroge til badeværelset

  1. Vil du bore i væggene? Montering i badeværelser kræver en lidt forskellig indsats, afhængigt af hvordan rummet er bygget. Vælg en selvklæbende krog, hvis du vil undgå besværet med at få styr på alt, hvad vådrumsbeskyttelse indbefatter.

  2. Kan du udnytte pladsen i højden? Med en lodret knagerække kan du få plads til mere stof på mindre plads.

  3. Har du en omskiftelig personlighed? Hvis du bruger kroge med sugekopper, kan du skifte mening igen og igen og igen uden problemer.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os