Opdateret  

Stilfulde lightere i forskellige modeller

Sara Assadi

Uanset om du skal tænde stearinlys, få gang i et bål i skoven eller bare gerne vil have, at funktionelle ting i hjemmet også skal være pæne, så er der en lighter til dig.

Stilfulde lightere i forskellige modeller

Valg af lighter

Vi er nok mange, der har løbet rundt i vores hjem og rodet i skuffer og skabe efter en lighter, efter at den sidste tændstik er slukket, før vi har fået tændt vores fyrfadslys. Med en pæn lighter behøver du ikke at gemme lighteren væk, og du er altid klar til at tænde alt fra lysene på fødselsdagskagen til bedstefars cigar. Husk blot at finde et sted, hvor ingen børn kan se den.

Lightere kan drives af alt fra gas og benzin til elektricitet – her er syv forskellige modeller, der kan hjælpe dig med at holde flammen i live!

Zippo 254B Classic High Polish Brass

Zippo 254B Classic High Polish Brass

Amerikanske Zippo er en ægte klassiker blandt de benzindrevne lightere på markedet – de er blevet produceret siden 1933. Virksomheden ønskede en lighter, der kunne modstå elementerne, og købte et østrigsk patent på en vindsikker lighter, der kunne tændes selv i blæsevejr. Zippo giver livstidsgaranti på sine produkter, og denne messingfarvede lighter er lige så stilfuld, som den er funktionel. En lighter, du vil have i lang tid fremover.

Pris fra: 389 kr.
Sammenlign priser
Brabantia Classic Lighter Refillable

Brabantia Classic

Med sit slogan "Designed for living" fremstiller hollandske Brabantia produkter af høj kvalitet, der skal gøre hverdagen lettere for deres kunder. Gaslighteren Brabantia Classic er netop et sådant produkt, der er både holdbart, stilfuldt og funktionelt. Med sit pæne design passer den fint til enhver stil, og det længere håndtag og knappen, der skydes opad, gør det nemt at få et godt greb om den. Da lighteren er både smal og aflang, er den perfekt til at tænde fyrfadslys i lysestager eller til at tænde papiret i brændeovnen uden at brænde sig.

Zippo Butane Double Torch Lighter

Zippo Butane Double Torch Lighter

Dem, der godt kan lide de klassiske Zippo-modeller, vil måske synes dobbelt så godt om denne version, for den kan nemlig prale af hele to flammer. Den tændes med en knap i stedet for det typiske hjul og producerer to kraftige blå flammer, der let antænder det, du har brug for at få ild i. Lighteren drives af butangas og passer i alle originalhylstre til Zippos lightere i standardstørrelse.

Bic Standard Mega Lighter

Mega lighter

Mega lighter fra BIC er en gastænder, som længe har været en storfavorit hos mange. Lighterens hals er seks centimeter lang, hvilket er perfekt, hvis du skal holde den ned i en lanterne eller ind i en grill og ikke vil brænde dig. Det store, ergonomiske greb gør det nemt at tænde den, selv udendørs med kolde fingre, og der er endda en låseknap, så små pilfingre ikke ved et uheld kan tænde ild til noget. Du kan se, hvor meget gas der er tilbage, og den rækker til op til 750 tændinger i alt.

Tre tips, når du køber lightere

  1. Vælg en i den rigtige størrelse. Vælg en af de længere lightere, hvis du vil have et godt ergonomisk greb og en knap, der er nem at trykke på.

  2. Skal du tænde op udendørs. Hvis du kun bruger din lighter til at tænde lys med, behøver du ikke tænke på ting som stormsikre flammer. Men hvis du skal ud på fjeldet og tænde et bål, er det måske nødvendigt.

  3. Kontrollér børnesikringen. Ild er virkelig spændende, og det er måske endnu mere spændende med knapper. Sørg for at vælge en børnesikret lighter, hvis der er småbørn i hjemmet, og placér den altid på et sted, hvor børnene ikke kan nå den.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os