Opdateret  

Stilfulde ure til enhver stil

Et ur er ikke bare et ur, men også et smykke du altid har på dig. Her er syv modeller, der passer til både hverdag og fest.

Stilfulde ure til kvinder

Stilede armbåndsure

Der er en uskreven regel om, at højrehåndede bærer uret på venstre håndled og omvendt. Grunden til dette er, at det er lettere at ridse uret, når du bruger den hånd, du skriver med, og at uret nemt bliver trukket op og begynder at gå forkert. I dag kører de fleste ure på batterier og mangler den lille optræksknap, og måske er det derfor, at denne regel ikke længere er så streng. I dag er der selv kongelige, der gør det "forkert", for eksempel er svenske kronprinsesse Victoria ofte blevet set med sit armbåndsur på højre hånd.

Her er syv modeller, der passer fint på ethvert håndled!

Seiko Dress (SRZ498P1)

Seiko Dress (SRZ498P1)

Et lille og fint guldfarvet ur, der passer godt til et lidt mere elegant outfit. Lænken er lavet af forgyldt rustfrit stål og har en sølvfarvet urskive med sorte romertal, der gør det nemt at se viserne. Urskiven er 28 mm bred. Man kan bade og svømme med uret, da det er vandtæt til en dybde på 50 meter. Seiko Dress er batteridrevet og leveres i en gaveæske med en garanti fra producenten.

Sammenlign priser
Seiko Prospex (SRPD11K1)

Seiko Prospex (SRPD11K1)

Prospex er et Seiko-ur i en lidt mere sporty og maskulin model. Den sorte lænke er lavet af rustfrit stål og lukkes med en foldelås. Urskiven, som er blå, har også en datoviser i højre side, så du nemt kan holde styr på både dag og tid. Uret er vandtæt ned til 200 meter, og du behøver ikke at bekymre dig om at skifte batterier i uret, da det er selvoptrækkende gennem bevægelserne fra dit håndled.

Pris fra: 3.007 kr.
Sammenlign priser
Casio Vintage (A168WG-9EF)

Casio Vintage (A168WG-9EF)

Casio tilbyder et guldfarvet ur i en skøn retro-stil med sin Vintage-model. Det giver mindelser om 80'ernes nyfundne kærlighed til digital teknologi. Det digitale display kan tændes i mørke og viser både klokkeslæt, dato og ugedag. Den kan også bruges til at indstille alarmer. Uret er fremstillet af guldfarvet rustfrit stål med en urskive, hvis omkreds er 35 mm. Casio Vintage er en unisex-model, der passer til alle retro-elskere derude.

Daniel Wellington Petite Sterling (DW00100164)

Daniel Wellington Petite Sterling (DW00100164)

Daniel Wellington ur

Daniel Wellington er urproducenten, der har skabt sig et navn på i stor udstrækning at bruge influencers til at promovere sit produkt. Det var en stor succes, for nu ses hans ure over hele verden, og virksomheden har tæt på fem millioner følgere på Instagram. Hans ure markedsføres som elegante og tidløse klassikere, og Petite Sterling-modellen er ingen undtagelse. Et simpelt ur med en rustfri stållænke og en hvid urskive, der bliver et diskret smykke på armen.

Tre tips til at købe et ur

  1. Køb den rigtige størrelse. Ønsker du et lille og smalt ur eller en bred og kraftig urkapsel? Tænk over, hvad der passer bedst til din stil.

  2. Analogt eller digitalt? Det er en smagssag, og det er kun dig, der ved, hvad du bedst kan lide.

  3. Batteri eller med optræk? Er du typen, der orker at skifte batterier, eller foretrækker du, at uret trækker sig selv op og aldrig kan gå i stå? Vælg dit ur ud fra det.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Vild med vores nye look?

Læs alle nyhederne og giv din feedback

her.