1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Stilfulde ure til enhver stil

Sara Assadi

Et ur er ikke bare et ur, men også et smykke du altid har på dig. Her er syv modeller, der passer til både hverdag og fest.

Stilfulde ure til kvinder

Stilede armbåndsure

Der er en uskreven regel om, at højrehåndede bærer uret på venstre håndled og omvendt. Grunden til dette er, at det er lettere at ridse uret, når du bruger den hånd, du skriver med, og at uret nemt bliver trukket op og begynder at gå forkert. I dag kører de fleste ure på batterier og mangler den lille optræksknap, og måske er det derfor, at denne regel ikke længere er så streng. I dag er der selv kongelige, der gør det "forkert", for eksempel er svenske kronprinsesse Victoria ofte blevet set med sit armbåndsur på højre hånd.

Her er syv modeller, der passer fint på ethvert håndled!

Seiko Prospex (SRPD11K1)

Seiko Prospex (SRPD11K1)

Prospex er et Seiko-ur i en lidt mere sporty og maskulin model. Den sorte lænke er lavet af rustfrit stål og lukkes med en foldelås. Urskiven, som er blå, har også en datoviser i højre side, så du nemt kan holde styr på både dag og tid. Uret er vandtæt ned til 200 meter, og du behøver ikke at bekymre dig om at skifte batterier i uret, da det er selvoptrækkende gennem bevægelserne fra dit håndled.

Sammenlign priser
Daniel Wellington Petite Sterling (DW00100164)

Daniel Wellington Petite Sterling (DW00100164)

Daniel Wellington ur

Daniel Wellington er urproducenten, der har skabt sig et navn på i stor udstrækning at bruge influencers til at promovere sit produkt. Det var en stor succes, for nu ses hans ure over hele verden, og virksomheden har tæt på fem millioner følgere på Instagram. Hans ure markedsføres som elegante og tidløse klassikere, og Petite Sterling-modellen er ingen undtagelse. Et simpelt ur med en rustfri stållænke og en hvid urskive, der bliver et diskret smykke på armen.

Pris fra: 899 kr.
Sammenlign priser
Diesel Double Down 44 (DZ1437)

Diesel Double Down 44 (DZ1437)

Diesel Double Down er et monokromt, sort ur i en lidt mere sporty unisex-model med en let vægt. Remmen er lavet af silikone, og glasset i urkapslen af plastik er hærdet mineralglas, hvilket gør det til et hårdført ur, der kan tåle både hverdagsbrug og træningen i fitnesscentret. Det helt sorte display viser tiden analogt, og de små hvide detaljer på viserne gør det nemt at aflæse klokkeslættet.

Tre tips til at købe et ur

  1. Køb den rigtige størrelse. Ønsker du et lille og smalt ur eller en bred og kraftig urkapsel? Tænk over, hvad der passer bedst til din stil.

  2. Analogt eller digitalt? Det er en smagssag, og det er kun dig, der ved, hvad du bedst kan lide.

  3. Batteri eller med optræk? Er du typen, der orker at skifte batterier, eller foretrækker du, at uret trækker sig selv op og aldrig kan gå i stå? Vælg dit ur ud fra det.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os