1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Stilfulde vandflasker

Sara Assadi

Har du problemer med at få drukket nok vand? Med en pæn vandflaske bliver det sjovere at tage flasken med og lettere at huske de der ekstra deciliter, som vi ellers let glemmer.

Stilfulde vandflasker

Drikkedunk og vandflaske - inspiration

Ud over det vand, der er i det, vi spiser, bør vi få ca. 1-1,5 liter ekstra om dagen og endnu mere, hvis vi sveder meget på grund af træning eller varmt vejr. Med en stilfuld flaske i tasken slipper du for at købe dyrt vand, hvis du bliver tørstig uden for hjemme,t og desuden har det vel været kendt siden tidernes morgen, at træning er sjovere, hvis man har det rigtige udstyr? Her er syv stilfulde vandflasker, der ser lige så godt ud på træningsmåtten som på skrivebordet.

Glacial - Drikkedunk 0.6L

1. Glacial-vandflaske 0,6 liter

Vandflaskerne fra Glacial er populære af flere grunde. For det første har de et stilrent og pænt design, men de fungerer også som termokander i begge retninger. Flasken holder drikken kold i 24 timer eller varm i den halve tid. Perfekt at tage med i fitnesscenteret eller på stranden for at kunne køle sig ordentligt ned.

Flaskerne fås i en række flotte farver og mønstre og kan også matches med andre dele i serien, for eksempel et termokrus til kaffe.

Pris fra: 209 kr.
Sammenlign priser
Klean Kanteen Reflect Drikkedunk 0.532L

2. Klean Kanteen Reflect Insulated 0,6 liter

Klean Kanteen har længe arbejdet på at gøre det lettere for folk at skabe en mere miljøvenlig hverdag, og denne flaske er i høj grad en del af dette. Flasken er plastfri og fremstillet af rustfrit stål, bambus og silikone, der er tilpasset til fødevarer.

Dens dobbeltvæggede isolering holder drikkevarer varme i op til 20 timer og kolde i op til dobbelt så lang tid. Flasken rummer knap seks deciliter og har en smart holder i låget.

Sistema Tritan Active Drikkedunk 0.8L

3. Sistema Hydrate Tritan active 0,8 liter

Disse farverige flasker fra Sistema hydrate indeholder 0,8 liter og har et smart låg, der gør dem nemme at åbne og lukke hurtigt, når man skal drikke. Den holdbare tritanplast er ubrydelig og bliver ikke mælkeagtig på overfladen efter længere tids brug.

Vandflasken er BPA- og ftalatfri og tåler opvaskemaskine (øverste kurv), mikrobølgeovn (uden låg) og at blive lagt i fryseren. En praktisk og brugervenlig flaske, som altså kan være i husholdningen i lang tid.

Yeti Rambler Drikkedunk 1.1L

4. Yeti Rambler-vandflaske 1,1 liter

Denne vandflaske er noget så smart som en stor og robust termokande med en tud, der gør det nemt at drikke direkte fra flasken, hvis man vil, men som også fungerer fint som en almindelig termokande på en udflugt.

Tuden er let at fjerne for nemmere rengøring. Flasken har vakuumisolering, er lavet af rustfrit stål og tåler opvaskemaskine. Yeti Rambler fås i sort og hvid.

Smartshake Bohtal Insulated Drikkedunk 0.6L

5. Smartshake Bohtal isoleret vandflaske 0,6 liter

Denne model fra Smartshake er en stilfuld vandflaske med et marmoreret mønster i flere forskellige design, der helt sikkert kaster en lidt luksuriøs glans over din træning. Den er BPA-fri, lavet af rustfrit stål og har en smart silikonebund, der gør, at den kan stilles lydløst ned og stå stabilt.

Kolde drikke forbliver kølige i 24 timer, og varme drikke holder i 12 timer takket være den smarte vakuumteknologi. Perfekt til dem, der har brug for lidt væske på kontoret, i fitnesscentret eller i bilen.

Camelbak Camelbak Eddy Drikkedunk 0.75L

7. Camelbak Eddy-vandflaske 0,75 liter

Det klassiske sportsmærke Camelbak har længe været førende, når det kommer til at forsyne tørstige idrætsudøvere med vand, når de har behov for det. Denne 0,75 liters flaske er fremstillet af Eastman Tritan™ Copolyester med et låg i polypropylen og er BPA/BPS/BPF-fri.

Det er hurtigt og nemt at tage en slurk i farten med den smarte, drypfri tud, og flasken er nem at åbne helt og rengøre (eller fylde op med is på ekstra varme dage). Den kan også vaskes i den øverste kurv i opvaskemaskinen.

3 tips, når du køber en vandflaske

  1. Kig efter en termoflaske. Med en flaske med termofunktion får du to flasker i én og kan også bruge den til varme drikke. Desuden er det skønt at slippe for at drikke lunkent vand efter en halv dag i solen.

  2. Køb den rigtige størrelse. Hvis du kun drikker 3-4 deciliter ekstra om dagen, vil du måske synes, at det er for besværligt at slæbe rundt på en stor flaske og lader den i stedet blive hjemme. Og hvis du omvendt altid løber tør for vand og skal fylde den op igen eller endda har brug for at købe mere, skal du bruge en større.

  3. Hold styr på materialerne. Plastik, der frigiver en masse trælse stoffer ved kontakt med vand, er ikke det bedste valg til en vandflaske. Vælg en, der er god mod dig og naturen.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os