Opdateret  

Topliste – rigtig flotte cardiganer

Sara Assadi

En cardigan er i virkeligheden et alsidigt stykke tøj og fungerer både som mellemlag på en kold dag eller som jakke, når det er varmt udenfor. Her er nogle af favoritterne.

Topliste – rigtig flotte cardiganer

Cardigan striktrøje

Hyggecardigan, smart cardigan eller lang cardigan – favoritmodellen varierer sikkert afhængigt af, hvem man spørger, men at en cardigan er et utrolig funktionelt stykke tøj, er noget, de fleste kan blive enige om. Flot til jeans eller over kjolen eller blusen. Vælg et materiale, som er lidt varmt, så du har et stykke tøj, som fungerer til det meste.

Her byder vi på nogle af favoritterne ude i butikkerne lige nu, måske finder du din nye favorit blandt dem?

Vero Moda Hooded Cardigan

1. Vero Moda Hooded Cardigan

En cardigan behøver ikke være klæbrig, den kan lige så godt være i et blødt og rart materiale, som den her finstrikkede cardigan fra Vero Moda. Den er en lidt mere klædelig og lige model i et lidt længere snit. Cardiganen har både hætte og udvendige lommer og er en åben model uden knapper foran. Hvis du kan lide længere tøj, som går lidt ned over bagdelen, så er den her perfekt.

Sammenlign priser
Only Clare Rib Knitted Cardigan - Green/Granite Green

4. Only Clare Rib Knitted Cardigan

En blød og rar cardigan fra Only, som er fabrikeret af 81 % akryl og 19 % polyester. V-udskæring med tre knapper foran og lange, lidt smallere syninger om armene, hvilket giver et flot fald på ærmerne.

Modellen er af den lidt kortere slags, hvilket for eksempel gør den flot til bukser med høj midte eller en lang kjole. Vælg mellem fem farver i forskellige, diskrete toner.

Vila Short Zipper Cardigan - Black/Black

6. Vila kort cardigan med lynlås

En rigtig god basisdel i garderoben, som nemt kan bruges som en pæn trøje på kontoret, men som også kan bruges til at klæde dig fint på med en flot bluse og et par pæne øreringe. Lidt som en trøje forklædt som en blazer.

Modellen er figursyet og går let udad forneden. Stoffets struktur giver den et lidt mere eksklusivt look, og den er lige så stilfuld åben som lukket med lynlåsen foran.

3 tips, når du køber en cardigan

  1. Tænk kombination. Fest og kontor. Hjemmehygge og arbejde. Varm og flot. Vælg en vest med mere end én funktion.

  2. Lang eller kort? Hvordan ser din garderobe ud? Hvis du kigger på dit andet tøj, passer det så bedst med en model, der når til taljen, bagdelen eller læggene?

  3. Tjek vaskeanvisningen. Hvis du på forhånd ved, at du er en person, der aldrig ville gå på renseri, kan det være unødvendigt at købe et stykke tøj, der ikke tåler maskinvask. Vælg et materiale, der er så let at vedligeholde som muligt.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os