Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Diablo 3: Reaper of Souls

Diablo 3: Reaper of Souls

Eventyr, Action, PEGI Aldersmærkning 16+
Fra 98 kr. til 191 kr.
Annonce fra Coolshop129 kr.
 • Fri fragt
 • Købsgaranti
 • På lager
 • God vurdering
 • Butikker(9)

  Fra 98 kr.
 • Udenlandske(6)

  Fra 81 kr.

Diablo 3: Reaper of Souls er en udviklingspakke til Diabo 3. Den tager fat, hvor den gamle sluttede og åbner op for nye niveauer og mere sjov.

I Diablo 3 blet Lord og Terror besejret. Der var lagt op til nyt håb og lysere dage. Desværre gav det i stedet plads til et nyt og mørkere væsen med utrolige kræfter. Væsnets ondskabsfulde hensigter er endnu ikke blevet afsløret. Diablo 3: Reaper of Souls er en ny udvidelse til Blizzars Entertainmentspopulære og gode action-rollespil Diablo III. Diablo 3: Reaper of Souls åbner op for et mørkt og spændende kapitel i Sanctuary, der er fantasilandet, der danner opgivelserne for Diablo.

I Diablo 3: Reaper of Souls vender Malthael, visdommens faldne ærkeengel, der forvandt for længe siden, tilbage som Angel of Death. Ærkeenglen tager The Black Soulstone, der indeholder essensen af The Prime Evil. Den morke og katastrofale kraft må for alt i verden ikke blive lukket ud i verden, da det vil få helt katastrofale følger.

Heldigvis er der en helt ny helt, der er klar til at slutte sig til spillet. Helten er klar til at ansigt til ansigt med Malthael, og hans navn er The Crusader. Denne nye og spilbare figur er iklæd en kæmpe rustning. Han har et uigennemtrængeligt skjold, og så er han udstyret med en række våben, der både er voldsomme og brutale. Desuden har han en mægtig kampmagi, der styrke hans allierede og svækker hans modstandere. The Crusader er næsten ustoppelig og føjer både styrke og alsidighed til enhver gruppe. The Crusader melder sig under fanerne, og han slutter sig blandt andet til Barbarian, Witch Doctor, Wizard, Monk og Demon Hunter.

I Diablo 3: Reaper of Souls er niveaugrænsen steget til 70. Det betyder, at spillerne kan få nye kræfter af hidtil uanede dimensioner. Der er to nye spiltyper ved navn Loot Runs og Nephalem Trials. Her kan du opleve nye og sjove missionsbaserede udfordringer. Diablo 3: Reaper of Souls har opgraderet deres Paragon-prograssionssystem. Hermed får du endnu flere spilslutsfornemmelser af spilfigurene. Desuden får du endnu mere ud af at spille spillet igen. Med det omdesignede loot-system får du færre med bedre genstande, og spillerne bliver belønnet med nyttige opgraderinger. Du kan samle sjældne genstande – herunder afgørende Legendaries. Du får nye monstre, der bare glæder sig til at sætte tænderne i heltene, og du får helt nye kræfter til dine helte.

Lignende produkter

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4,5(1541 anmeldelser)
 • 5
  68%
 • 4
  20%
 • 3
  6%
 • 2
  2%
 • 1
  3%

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Diablo 3: Reaper of Souls er 98 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 9 butikker.