Tilbud -10%
Lenovo Smart Clock Essential
ANNONCE

Fra DataWorld

LENOVO Smart Clock Essential with Google Assistant

614 kr.

Jumbo Computer

fra544 kr.
Illustration

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Stratek Data

fra558 kr.

Lignende produkter

Test

Her samler vi test, guides og produktanmeldelser, så du kan få et indtryk af, hvad andre mener om produktet.

4.0/5
Læs hele testen

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

2.5

Baseret på 2 anmeldelser

 • 5

  0%

 • 4

  50%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  50%

En clockradio fra 80'erne er smartere

Jeg vil gerne have telefonen ud af soveværelset, så jeg købte denne 'Lenovo Smart Clock Essential' til kun 229,- Det viser sig dog at 'smart' og 'essential' er modsætninger. Den er smart fordi den kan spille musik, styre mit Philips Hue-lys og sætte alarmer via "Ok Google". Den har tilmed et lille LED-lys bagpå. Den har også en fysisk knap, så man kan deaktivere mikrofonen, hvis man ikke ønsker at have den slags i soveværelset. Det er knap så smart, at den som et vækkeur kun har en alarmlyd! Den kan ikke vække dig med musik eller ved at tænde det indbyggede lys eller smartlys for den sags skyld. Skærmen er også meget lys og hvid i mørket. Ville ønske skærmen kun lyste kortvarigt ved et tryk på en knap om natten (Og ja, jeg har dæmpet lysstyrken så meget som muligt i appen). Du kan heller ikke sætte alarmer på telefonen. Du skal gøre det med "OK Google" eller på den gammeldags måde med urets knapper. Kort sagt: Den kan hel masse gøgl, men som et vækkeur er den dummere end en clockradio fra 80'erne, som i det mindste kan vække dig med FM-radio.

Fin assistent til soveværelset...

... eller som alternativ til en Nest Mini. Måske ikke det mest intuitive vækkeur, men tænker at nørd-segmentet som dette ur er henvendt ikke får nogen problemer. Displayet er desværre lige til den lyse side, så ligger man og stirrer ind i det på natbordet, så er det nok for kraftigt, der var den gamle Smart Clock klart bedre. Displayet kan dog slukkes, det slukkes automatisk når nattilstand starter (skal man selv slå til) eller hvis man beder som få slukket skærmen. Men ellers fungerer den jo stortset som enhver anden Google Assistent plus man kan tænde/slukke skærm og nattelys samt sætte styrke på dem også. Om den er vejledende udsalgspris værd... Nok ikke, men til de 214 kr. jeg gav til Black Friday, der er den helt et klart hit!

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Lenovo Smart Clock Essential er 349 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 14 butikker.

Sammenlign alle Lenovo Vækkeure

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.