Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Plantronics Voyager Legend er udviklet meget intuitivt, så det er brugervenlig for dig og har god lyd.

Plantronics Voyager Legend er både intuitivt og mobilt. Det er et smart og mobilt headset med Bluetooth. Plantronics Voyager Legend har en sensorteknologi, som reagerer hver gang du tager headsettet på. Det gør det let for dig at modtage et opkald. Du behøver ikke engang klikke på noget. På den måde kan du let bruge Plantronics Voyager Legend til hvad som helst. Plantronics Voyager Legend er beskyttet mod skader fra sved og fugt med p2i-teknologi. Det betyder, at headsettet overlever i mange år, uden at du behøver skifte det ud. Den lækre lyd forbliver intakt, og Plantronics Voyager Legend bliver ved med at være behageligt at have på.

Plantronics Voyager Legend har stemmekontrol. Du kan altså lave alt muligt andet, imens du bruger det. Plantronics Voyager Legend fortæller dig, hvem der ringer. Bagefter venter den på, at du siger ”besvar” eller ”ignorer”. Er hænderne ikke fri, så kan du alligevel besvare opkald med Plantronics Voyager Legend. Vil du kontrollere batteritiden, forbindelser eller andet, så behøver du blot at berøre stemmekontrolknappen og bede om de oplysninger, du vil have. Det er let og intuitivt, og Plantronics Voyager Legend er designet, så det er lettest for dig.

Plantronics Voyager Legend er et headset, der er designet til at du kan bruge det til samtaler. Plantronics Voyager Legend har blandt andet indbygget multimikrofoner, der optimerer din stemme og minimerer støj fra vind, bevægelser eller baggrund. Alle vil kunne høre dig klar og tydeligt, og du vil kunne føre samtaler fra bilen, udendørs eller andre steder, hvor der er masser af støj. Plantronics Voyager Legend sørger for, at dine modtagere kan høre dig klart og tydeligt, og desuden vil dine modtagere kunne høre dig tydeligt.

Din Plantronics Voyager Legend har esærligt MyHeadset app til Android. Med denne app kan du sende en tone fra din telefon til din Plantronics Voyager Legend for at høre, om dit headset er i nærheden. De fleste har vist prøvet at glemme både nøgler og pung. Men med denne app vil du altid kunne finde dit headset. Du kan også bruge BackTrack og spore dig ind på, hvor du sidst brugte dit headset. Hvis du har en Android OS 3.0 eller en senere udgave, kan du se på skærmen, hvor meget batteri, der er tilbage på dit Plantronics Voyager Legend.

Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her