1. Autoudstyr & Både
 2. Elektriske køretøjer
 3. Elscootere
200+ overvåger
Xiaomi Mi M365

Elscooter, 25 km/h, 30 km Rækkevidde

Sammenlign priser fra 2.990 kr. til 3.848 kr.
·

Placering 4 i Elscootere

Vælg farve

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.7

Baseret på 839 anmeldelser

 • 5

  78%

 • 4

  16%

 • 3

  3%

 • 2

  1%

 • 1

  2%

Lyrik
Niveau 4·Opdateret 2 år siden

Det står på dækket..

Der står maximal vægt 75 kilo! Når man står på scooteren, som jeg selv, så ligger den overvejende vægt på bagdækket. Jeg vejer 95 kilo i køreklar vægt. Så mit bagdæk punkterede igen og igen. Scooteren lå brak. Løsningen var køb af baghjul MED massivt dæk allerede på. Amazon.de har en god pris. Jeg advarer rod ikke selv med slanger og lapning eller selvlappende spray. Det er et Sisyfos arbejde. Det er så godt som umuligt. Bare det at få dæk på er et to-mands-arbejde af dimensioner. Når det problem er løst er det en vidunderlig scooter. Den er perfekt! Cruise control og Eco-mode på 18km/t som passer til bulede cykelstier. Jeg kørte 16 kilometer på mit massive dæk i forgårs i Eco-mode. Jeg elsker den!

Fed køreoplevelse

Kører supergodt, og holder fint strøm

God handel

Jeg synes det et en god handel. Den er nem både fordi man kan komme hurtig fra A til B og tilbage på en opladning. Jeg synes også det er et godt køb, fordi man ikke udleder så meget CO2 bruger, fordi det er El. Så jeg synes det er en god handel til billige penge.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Xiaomi Mi M365 er 2.990 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 7 butikker.

Sammenlign alle Xiaomi El løbehjul

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.