Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Marshall Stanmore

Marshall Stanmore

Streaming, Trådløs teknologi: Bluetooth, Farve: Sort, Brown, Cream, Højttalerkonstruktion: Basrefleks, Højttaler Watt RMS: 80 WVis mere
Fra 1.350 kr. til 3.599 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Ved hjælp af ny teknologi og klassisk knowhow giver den luksuriøse og trådløse Marshall Stanmore højtaler ren og præcis lyd selv ved høj volumen.

Marshall Stanmore er ikke bare en lækker og trådløs, højtaler i højeste kvalitet. Den er også en hyldest til rock n' roll. Marshall Stanmore er en af verdens mest anerkendte producent af guitarforstærkere, og det foretrukne mærke for en lang række af historiens største rockstjerner. Den fikse og bærbare bluetooth-højtaler viderefører både lydkvaliteten og den visuelle stil fra de klassiske forstærkere, men opdaterer den med tidens nyeste teknologi, så det er en praktisk og multifunktionel højtaler for alle musikelskere.

Stanmore højtaleren er en særdeles kompakt stereo-højtaler med uovertruffen lydkvalitet i forhold til sin størrelse. Selv ved høj volumen er lyden præcis og fyldig – såvel i bassen som de høje toner. Du kan koble højtaleren direkte op på din telefon eller din computer ved hjælp af bluetooth, eller du kan bruge et af de medfølgende kabler. Her er alt, hvad den seriøse musikelsker skal bruge, og du kan naturligvis også slutte pladespilleren eller anlægget til.

Højtalerens ikoniske retro-design er en direkte hyldest til de gamle guitarforstærkeren, og rock n' roll designet er gennemført ned til mindste detalje: Selv stik og knapper er gyldne, mens belægningen er i mørkt læderlook. Hele designet dyrker den stramme 60'er stil. Blot betyder bluetooth-forbindelsen at du slipper for de lange ledninger gennem stuen, som var nødvendige dengang. Kort sagt er det bedste fra fortiden kombineret med den nyesteteknologi i denne luksushøjtaler for den seriøse musikelsker.

Med Marshall's Stanmore højtalere får du et højkvalitetsprodukt, der passer perfekt ind i en moderne livsstil. Med sine kun 19 centimeters højde og en bredde på 35 centimeter kan højtaleren også medbringes til arrangementer, hvor lyden skal være god. Eller som en ekstra luksuriøs tilføjelse til en afslappet dag med din yndlingsmusik i haven. Bæregrebet på bagsiden af højtaleren sikrer, at den er nem at have med sig. Men pas godt på den værdifulde gadget – du er garanteret ikke den eneste, der ikke kan stå for det charmerende 60'er design og fyldige lyd.

Selvom højtaleren er et luksusprodukt, behøver du dog ikke have så dårlig samvittighed over strømforbruget. I hvert fald ikke hvis du husker at bruge den særlige lavenergi standby-funktion, som Marshall Stanmore har lagt ind. Her bruger den kun 0,45 watt, mens den i standardmode bruger 8,7 watt.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnStanmore
Type
TypeStreaming
Aktiv højtalerJa
Atmos/DTS:X HøjtalerNej
Lydegenskaber
Manuelle lydindstillingerBass, Diskant, Volume
HøjttalerkonstruktionBasrefleks
ForstærkertypeD
Antal forstærkere i aktiv højttaler3
Max SPL100 dB SPL
Trådløst
Trådløs teknologiBluetooth
Bluetooth ProfilAptX
Bluetooth Version4.0
Tilslutninger
IndgangeAUX In (3.5mm), RCA Stereo
UdgangeSpeaker Connections
Element mængde og størrelse
Antal diskant-elementer2
Diskant element størrelse0.8 "
Antal Bas-elementer1
Bas element størrelse5.3 "
Watt
Højttaler Watt RMS80.0 W
Frekvensomfang
Frekvensgang (Hz) Min50.0 Hz
Frekvensgang (Hz) Max20000.0 Hz
Design
TransportabelNej
FarveBrown, Cream, Sort
Lyd
Mono / Stereo2.1
Strømforsyning
StrømforsyningLedning (220V)
Størrelse
Højde18.5 cm
Dybde18.5 cm
Bredde35.0 cm
Vægt5.1 kg
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her