Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Sonos Play:3

Sonos Play:3

Streaming, App Kompabilitet: Sonos, Anghami, AMPed, 7digital, Google Play Music, Amazon Music, Spotify forbindelse, Apple musik, Deezer, Napster, Tidal, TuneIn, SoundCloud, Trådløs teknologi: Wi-Fi, Farve: Hvid, Sort, Grå, Egenskaber: App styring, Støvtæt, Multiroom- / Interconnect kobling, Vægbeslag, Signalseparation: 2-vejsVis mere
Fra 2.009 kr. til 2.624 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Sopo

Sonos Player, 3 EU1BLK, schwarz

Sonos Player, 3 EU1BLK, schwarz

Sonos Player, 3 EU1BLK, schwarz

2.143 kr.
2.009 kr. ekskl. fragt
Til butik

Sonos er kendt for sine streaminghøjttalere i høj kvalitet, hvor lydkvalitet størrelse og design går op i en højere enhed. Sonos 3 lever op til dette og kommer i en mellemstørrelse, der er velegnet til mange hjem og kan spille de fleste rum op.

Med mindre du er lydnørd eller hifi-entusiast, er tiden for store, kraftige stereoanlæg forbi. I dag er det både nemmere og billigere, at anskaffe for eksempel en streaminghøjttaler eller lignende, der kan tilsluttes enheder som for eksempel mobiltelefoner og tablets, som vi i dag afspiller det meste af vores lyd fra, hvad enten det er netradio, Spotify eller vores eget musikbibliotek på computeren eller en ekstern server. Og når det gælder moderne streaminghøjttalere, har Sonos længe været kendt som et kvalitetsmærke, hvilket den mellemstore Sonos 3 da også lever op til.

Sonos 3 er modellen, der placerer sig mellem den mindre Sonos 1 og den store Sonos 5. Den er dermed beregnet til dem, der ikke har brug for en stor, kraftig lyd til for eksempel dansegulvet i et stort rum, men som alligevel kræver mere end den lille Sonos 1, der ikke er helt kraftig nok til, at man for eksempel kan høre radio mens man vasker op eller laver mad, selvom højttaleren ikke står på for eksempel køkkenbordet. Sonos 3 er lydmæssigt veldesignet, og den er meget velegnet musik. Alligevel er det måske mest til for eksempel radio eller andre stemmebårne medier, den rigtigt kommer til sin ret. Stemmerne er luftige og gengives i en varm, men naturtro tone. Bruger man Sonos 3 til radio er det heller ikke et problem, at stereoafstanden ikke er så stor, som man måske kan ønske sig med visse typer musik.

Sonos 3 leveres så den for eksempel kan monteres på en væg, men den kan også placeres på en hylde eller endda et bord, uden at vække negativ opsigt. Sonos 3 er godt designet både æstetisk og funktionelt, og højttaleren kommer uden masser af irriterende kabler, der hænger og flyder. Det er nemt at tilslutte for eksempel sin mobiltelefon med den medfølgende gratis app, ligesom også for eksempel computere, tablets og lignende uden problemer kan tilsluttes trådløst gennem wifi. Sonos 3 kan også tilsluttes et netværk af Sonos enheder, og faktisk kan helt op til 33 enheder uden problemer kobles sammen, og det hele kan styres fra din mobiltelefon eller tablet med Sonos egen app.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnPlay:3
Type
TypeStreaming
Aktiv højtalerJa
Atmos/DTS:X HøjtalerNej
Lydegenskaber
Manuelle lydindstillingerVolume
Signalseparation2-vejs
ForstærkertypeD
Antal forstærkere i aktiv højttaler3
Funktioner
EgenskaberApp styring, Multiroom- / Interconnect kobling, Støvtæt, Vægbeslag
RadioInternet Radio
Trådløst
Trådløs teknologiWi-Fi
App Kompabilitet7digital, AMPed, Amazon Music, Anghami, Apple musik, Deezer, Google Play Music, Napster, Sonos, SoundCloud, Spotify forbindelse, Tidal, TuneIn
Tilslutninger
IndgangeEthernet
Element mængde og størrelse
Antal diskant-elementer1
Antal Bas-elementer2
Design
TransportabelNej
FarveGrå, Hvid, Sort
Strømforsyning
StrømforsyningLedning (220V)
Størrelse
Højde13.2 cm
Dybde16.0 cm
Bredde26.8 cm
Vægt2.6 kg
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her