Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Sonos Play:3

Sonos Play:3

Denne streaminghøjttaler kan forbindes med flere højttalere. Produktet er kompatibelt med Spotify Connect, så du på et øjeblik kan afspille musik.
Pris 2.197 kr.
  • Butikker(1)

    Fra 2.197 kr.
  • Udenlandske(0)

Købsgaranti

Købsgaranti

Autoriseret forhandler

Autoriseret forhandler

Sonos er kendt for sine streaminghøjttalere i høj kvalitet, hvor lydkvalitet størrelse og design går op i en højere enhed. Sonos 3 lever op til dette og kommer i en mellemstørrelse, der er velegnet til mange hjem og kan spille de fleste rum op.

Med mindre du er lydnørd eller hifi-entusiast, er tiden for store, kraftige stereoanlæg forbi. I dag er det både nemmere og billigere, at anskaffe for eksempel en streaminghøjttaler eller lignende, der kan tilsluttes enheder som for eksempel mobiltelefoner og tablets, som vi i dag afspiller det meste af vores lyd fra, hvad enten det er netradio, Spotify eller vores eget musikbibliotek på computeren eller en ekstern server. Og når det gælder moderne streaminghøjttalere, har Sonos længe været kendt som et kvalitetsmærke, hvilket den mellemstore Sonos 3 da også lever op til.

Sonos 3 er modellen, der placerer sig mellem den mindre Sonos 1 og den store Sonos 5. Den er dermed beregnet til dem, der ikke har brug for en stor, kraftig lyd til for eksempel dansegulvet i et stort rum, men som alligevel kræver mere end den lille Sonos 1, der ikke er helt kraftig nok til, at man for eksempel kan høre radio mens man vasker op eller laver mad, selvom højttaleren ikke står på for eksempel køkkenbordet. Sonos 3 er lydmæssigt veldesignet, og den er meget velegnet musik. Alligevel er det måske mest til for eksempel radio eller andre stemmebårne medier, den rigtigt kommer til sin ret. Stemmerne er luftige og gengives i en varm, men naturtro tone. Bruger man Sonos 3 til radio er det heller ikke et problem, at stereoafstanden ikke er så stor, som man måske kan ønske sig med visse typer musik.

Sonos 3 leveres så den for eksempel kan monteres på en væg, men den kan også placeres på en hylde eller endda et bord, uden at vække negativ opsigt. Sonos 3 er godt designet både æstetisk og funktionelt, og højttaleren kommer uden masser af irriterende kabler, der hænger og flyder. Det er nemt at tilslutte for eksempel sin mobiltelefon med den medfølgende gratis app, ligesom også for eksempel computere, tablets og lignende uden problemer kan tilsluttes trådløst gennem wifi. Sonos 3 kan også tilsluttes et netværk af Sonos enheder, og faktisk kan helt op til 33 enheder uden problemer kobles sammen, og det hele kan styres fra din mobiltelefon eller tablet med Sonos egen app.

Log ind

Bliv gratis medlem