Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Bose SoundLink Mini 2

Bose SoundLink Mini 2

Streaming, App Kompabilitet: Bose Soundtouch, Spotify forbindelse, TuneIn, Pandora, Trådløs teknologi: Bluetooth, Farve: Hvid, Sort, Red, Orange, Grøn, Blue, Sølv, Grå, Pink, Egenskaber: APP styring, Indbygget mikrofon, Talestyret, Højttalerkonstruktion: Slavebas / Passiv bas
Flere egenskaber
Fra 1.199 kr. til 1.599 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Bose

SoundLink Mini Bluetooth højttaler II

SoundLink Mini Bluetooth højttaler II

SoundLink Mini Bluetooth højttaler II

1.599 kr.
Fri fragt
Til butik

Leder du efter en lille, bærbar højtaler af en rigtig god kvalitet, som sikrer dig en stor og fyldig lyd, også når du er på farten, så er løsningen her.

Med Bose SoundLink Mini II får du en bærbar, kompakt mini Bluetooth-højtaler med en enestående fyldig lyd. Det er ikke mindst den dybe bas, der overrasker, og som har gjort den populær hos musikelskere i alle aldre. Her er der garanteret vellyd og fremragende lydoplevelser, som ellers sjældent høres i så lille en højtaler.

Med sine blot 670 gram er der tale om en bærbar højtaler i miniklassen, og det gør den nem at tage den med sig derhen, hvor du ønsker god musik. Der medfølger et genopladeligt batteri, som på en opladning sikrer dig 10 timers spilletid. Det betyder, at du ikke nødvendigvis behøver at være i nærheden af opladningsfaciliteter, så længe du sikrer dig, at højtaleren er opladet. Når det genopladelige lithium-ion-batteri skal oplades, sker det nemt i den medfølgende opladningsholder, der tilsluttes vægopladeren. Holderen kan også tjene som base for højtaleren, som kan afspille under opladningen. Du kan dog også vælge at oplade højtaleren direkte.

Herudover har Bose SoundLink Mini II en rækkevidde på 9 meter, så du kan glemme alt om irriterende ledninger.

Selv om de fleste investerer i en højtaler for at afspille musik, kan du dog meget andet end at nyde din yndlingsmusik på højtaleren. Tilslut din mobil eller tablet og du er også klar til at spille spil og se videoer, trådløst forstås. Forbindelse mellem de forskellige enheder sker via stemmekommandoer, så det er nemt og hurtigt at oprette diverse forbindelser.

For at gøre det så nemt og brugervenligt som overhovedet muligt at anvende højtaleren, betjenes de fleste funktioner via Bluetooth-enheden. Dog med undtagelse af lydstyrke- og tænd/sluk-funktionerne, der har deres egne knapper.

Designet er elegant og stilrent, og det er, lige som med funktionerne, enkelhed, der er kodeordet Højtaleren er omsluttet af et aluminiumkabinet, som giver et køligt og råt look. Skulle du dog ønske at sætte dit eget præg på højtaleren, kan dette gøres med et af de bløde covers, som findes som ekstra tilbehør. De findes i flere flotte og unikke farver, der udover at gøre højtaleren personlig, også sikrer kabinettet mod diverse former for stød og ridser. Her får du både look og beskyttelse på en og samme tid. Ganske enkelt enestående.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnSoundLink Mini 2
Type
TypeStreaming
Aktiv højtalerJa
Atmos/DTS:X HøjtalerNej
Lydegenskaber
Manuelle lydindstillingerVolume
HøjttalerkonstruktionSlavebas / Passiv bas
Funktioner
EgenskaberTalestyret
StemmestyringAlexa
Trådløst
Trådløs teknologiBluetooth
App KompabilitetBose Soundtouch, Pandora, Spotify forbindelse, TuneIn
Bluetooth Version2.0
Trådløs rækkevidde9.0 m
Tilslutninger
IndgangeAUX In (3.5mm), USB
Type af USBUSB Micro
USB Version2.0
Design
TransportabelJa
FarveBlue, Grå, Grøn, Hvid, Orange, Pink, Red, Sort, Sølv
Strømforsyning
StrømforsyningGenopladeligt batteri, Ledning (220V), USB
Batteritid i drift10.0 timer
BatteritypeLi-Ion
Størrelse
Højde5.1 cm
Dybde5.8 cm
Bredde18.0 cm
Vægt0.7 kg
Favorit
Prisalarm