Tvins Turbo Scrub Rengøringsbørste

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

2.0

Baseret på 1 anmeldelse

 • 5

  0%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  100%

 • 1

  0%

Det er slemt.

Turbo Scrub ville være mere nyttigt, hvis jeg var ekstremt kort. For at en normal planteperson skal bruge den i enhver tænkelig sammenhæng, skal skaftet snoet. Som det står, skal man enten sidde ned eller tage en pinefuldt arbejdsstilling for at kunne bruge den på gulve og andre lave overflader. En vridende aksel havde tilladt dig at stå op og bruge enheden. Det kræver også en vis arm styrke at være i stand til at holde bourse hvor du ønsker det. Fordi penslen spinder, har den tendens til at trække sig væk, hvis man ikke holder ordentligt. Helt normalt, men der bør være en oplysning om sagen; centrifugalkraft er måske ikke det nummer man tænker på i alle tilstande og næppe når ud til at købe rengøringsudstyr. Endelig spekulerer jeg på, om det virkelig kan være sandt, at du ikke har lov til at returnere enheden, selvom den ikke bruges, men bare pakket ud?

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Tvins Turbo Scrub Rengøringsbørste er 299 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 2 butikker.

Sammenlign alle Tvins Rengøringsudstyr

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.