Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Baby Jogger City Elite Single Klapvogn

Baby Jogger City Elite Single Klapvogn

Kalecheklapvogne, Gummi, Justerbart styr, Opbevarings plads, Justerbar ryglæn, Justerbar fodstøtte, Udtrækkelig Solskærm, Liggeposition, Sort, Rød, Grå, Tre hjul
Flere egenskaber
Fra 3.021 kr. til 4.999 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Winstanleys Pramworld

Baby Jogger City E... incover - Titanium

Baby Jogger City Elit... Raincover - Titanium

Baby Jogger City Elite + FREE Raincover - Titanium

4 varianter
3.231 kr.
3.021 kr. ekskl. fragt
Til butik

Velfungerende kalecheklapvogn, der klarer de fleste terræner. Her får du en kvalitetsvogn med mange funktioner, der gør det nemt og effektivt at transportere dit barn rundt.

Skal du snart ud og handle ny klapvogn? Hvis du også har den holdning, at når der kommer en lille ny til verden, så skal udstyret bare være i orden, så er Baby Jogger City Elite Single måske noget for dig og din baby.

Her er der tale om en kalecheklapvogn i luksusklassen, hvor der er blevet kræset for funktioner og detaljer, så den fremstår flot og robust. Klapvognen kan allerede tages i brug fra barnets fødsel og frem, hvilket vil sige, indtil det har nået en vægt på 34 kg, for det er nemlig den max. vægtbelastning, som den må udsættes for. Det betyder, at du har en fantastisk transporter til dit barn længe fremover, og det er derfor penge, der er givet godt ud.

Klapvognen er terrængående, hvilket vil sige, at den er udviklet til at kunne klare alle mulige terræner, så som f.eks. by, land, skov, etc. Det er naturligvis en fordel, for derved har du masser af muligheder for at tage den lille med ud og præsentere hende/ham for nogle fantastiske omgivelser. For at gøre det så sikkert og komfortabelt som muligt for dit barn at komme med ud i andre omgivelser, er klapvognen forsynet med en smart fodstøtte og en støddæmpende forgaffel.

Af andre spændende specifikationer kan nævnes: En håndholdt parkeringsbremse, der sikrer klapvognen mod at rulle, et justérbart styr, så du får den højde, der passer dig, indstillelige forhjul, en 3-delt kaleche, Quick-Fold systemet, som gør det nemt at folde vognen sammen med ét træk. Det er Baby Joggers eget patenterede system, og det er virkeligt med til at gøre det nemt at håndtere klapvognen, når den skal ind i bilen eller gemmes af vejen derhjemme.

Producenten af klapvognen er Baby Jogger, som er kendt for at udvikle mange lækre klapvogne. Baby Jogger City Elite Single er dog den, der har klaret sig bedst i tests, hvor den blandt andet er blevet kåret til netop ”bedst i test”. Det er bestemt ikke uden grund, for her får du noget for dine penge, ikke kun aktuelt her og nu, men i lang tid fremover. Så kig nærmere på, hvad det er du får for dine penge - det er ikke så lidt.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnCity Elite Single Klapvogn
Produktegenskaber
Barnevognstype
Kalecheklapvogne
InklusivSæde
EU sikkerhedsstandard
EN1888
Maximum vægt15.0 kg
EgenskaberJusterbar fodstøtte, Justerbar ryglæn, Justerbart styr, Liggeposition, Opbevarings plads, Udtrækkelig Solskærm
Design
Sele5-punktssele
FarveGrå, Rød, Sort
Sæder1
Antal hjul3
FronthjulDrejelig / fast forhjul
Hjul typeGummi
Bremse type
Håndbremse
Størrelse
Bredde67.5 cm
Højde117.0 cm
Dybde119.5 cm
Vægt11.9 kg
Bredde (foldet/inkl.hjul)67.5 cm
Højde (foldet/inkl.hjul)85.0 cm
Dybde (foldet/inkl.hjul)35.5 cm
Favorit
Prisalarm