50+ overvåger
Bosch TWK8613P
Bosch Logo

1.5L, 2400 W, Temperaturkontrol, Display, Ledningsfri, Beskyttelse for tørkogning, Varmeholdningsfunktion, Indikatorlampe, Vandmåler, Automatisk sluk, 360° kontaktplade, Kalkfilter

Fra 460 kr. til 832 kr.
·

Placering 1 i kategorien Vandkogere

ANNONCE

Fra Euronics

Bosch TWK8613P

699 kr.
Illustration

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Midt.dk

fra530 kr.

Licotronic

fra553 kr.

VardeEngrosLavpris

fra613 kr.

Sanderum Hvidevare Service

fra699 kr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.4

Baseret på 2222 anmeldelser

 • 5

  67%

 • 4

  19%

 • 3

  5%

 • 2

  4%

 • 1

  4%

Simpelthen for god

Du bestemmer om den skal stoppe med at koge ved 70-80-90, eller 100 grader og det gør den også hurtigt hvis du ikke har mere end en halv liter i, nem lukke og åben låg med et enkelt tryk. og med en funktion til at holde dit vand varmt, denne bruger jeg dog ikke selv. Det eneste jeg er utilfreds med, er at måleren (hvor meget der er i) er ved hånden.. Sku svært at bruge den når jeg holder den i hånden og er ved at fylde den op. Alt i alt, tror jeg at jeg køber den her igen, når den ikke vil mere.

Rigtig god

Rigtig gode funktioner, og godt design. Vores er dog efter 4 år begyndt ikke at ville sætte i gang med kogning før efter en række forsøg. Årsagen til, at den ikke får 5 stjerner er dels den forfærdelige lyd, den siger, når man sætter den til og når den er færdig, og dels fordi man ikke kan specificere varmen bedre (kun 80,90&100).

Fremragende

Fantastisk produkt!

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Bosch TWK8613P er 460 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 25 butikker.

Sammenlign alle Bosch Vandkogere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.