1. Gaming & Underholdning
  2. Underholdning
  3. Bøger
  4. Bog
Hullerne i livet - og livet i hullerne: Præsten og lægen om mødet mellem tro og videnskab: 27 indbydelser til at se livet med andre øjne (Indbundet, 2019)

Hullerne i livet - og livet i hullerne: Præsten og lægen om mødet mellem tro og videnskab: 27 indbydelser til at se livet med andre øjne (Indbundet, 2019)

Danska, Cardboard, Poul Joachim Stender, Jesper Bay-Hansen

Sammenlign priser fra 186 kr. til 250 kr.
·

Placering 1816 i Bøger

ANNONCE

Fra Plusbog.dk

Hullerne i livet - og livet i hullerne

249 kr.

hverdag.dk

fra187 kr.
Annonce
Annonce
Illustration

For dyrt? Få besked så snart prisen falder.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

Illustration - Ingen vurderinger

Hvad synes du? Vær først med din anmeldelse

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Hullerne i livet - og livet i hullerne: Præsten og lægen om mødet mellem tro og videnskab: 27 indbydelser til at se livet med andre øjne (Indbundet, 2019) er 186 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 10 butikker.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.