Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Apple EarPods 3.5mm

Apple EarPods 3.5mm

Høretelefoner, Cable, In-Ear, Åben, Hvid, Sort, Gul, Rød, Pink, Blå, Grøn, Sølv, Volumekontrol for høretelefon, Svar Knap, Play/pause knap, Skip-sang knap, Mikrofon
Flere egenskaber
Fra 65 kr. til 418 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
RunPrice

Apple EarPods Remo... d Øreproptelefoner

Apple EarPods Remote ... vid Øreproptelefoner

Apple EarPods Remote and Mic Kabling Hvid Øreproptelefoner

109 kr.
79 kr. ekskl. fragt
Til butik

Hvorfor gå på kompromis med kvaliteten af ørepropper, når du kan få fremragende lydoplevelser med Apple Earpods with Remote and Mic.

Livet er for kort til dårlige musikoplevelser, og noget af det værste du som inkarneret musikelsker kan udsætte dig selv for, er ørepropper af dårlig kvalitet. Med disse ørepropper er der ingen tvivl om, at du undgår negative oplevelser, for du får nemlig de absolut bedste betingelser for at gøre livet endnu sjovere med musik, der bliver gengivet på bedste vis. Så, leder du efter et sæt, hvor lydkvalitet, funktionalitet og brugervenlighed går op i en højere enhed, så er disse et virkeligt godt valg.

Mange af specielt de ældre versioner af ørepropper havde en decideret dårlig udformning, som betød, at de aldrig sad godt nok i øret, og man som bruger havde rigeligt at se til bare at holde dem nogenlunde på plads. At musikgengivelsen blev derefter er naturligvis klart, men det skyldtes også, at lyden i de gamle ørepropper blev ledt direkte ind i øret. Med Apple Earpods with Remote and Mic er begge dele en saga blot. For det første er ørepropperne udformet ergonomisk efter ørets form og sidder derfor godt i øret. For det andet kommer musikken fra 2 små åbninger, der sender den videre til hhv. ørebrusken og øregangen, og dermed får man en optimal fordeling af lyden.

Som om det ikke var tilstrækkeligt, så har du mulighed for at styre musikken selv. Det sker ved hjælp af en integreret fjernbetjening og mikrofon, deraf navnet, hvormed du kan justere og kontrollere blandt andet lydstyrke og afspilning af musik og video. Skulle du ønske et opkald til Siri, kan du aktivere det her, ligesom du også kan svare på opkald.

Med hensyn til design kan det nævnes, at ørepropperne er fremstillet af plast og fås i hvid. De fremstår enkle og virker yderst tiltalende. Så, hvis du befinder dig i en situation, hvor du overvejer pro og contra i forhold til ørepropper og de mere traditionelle hovedtelefoner, er det en rigtigt god idé at afdække, hvilke ønsker og behov du måtte have og så matche dette med mulighederne.

Der er ingen tvivl om, at stadigt flere danskere vælger ørepropper som disse, simpelthen fordi de er nemme at have med sig på farten, er minimalistiske og er yderst komfortable at have i ørerne. De er ganske enkelt virkeligt fantastiske.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnEarPods 3.5mm
Type
TypeHøretelefoner
Lydegenskaber
Følsomhed109.0 dB/mW
Frekvensgang minimum5.0 Hz
Frekvensgang max21000.0 Hz
Impedans (Hovedtelefon)23.0 ohm
Funktioner
FunktionerMikrofon, Play/pause knap, Skip-sang knap, Svar Knap, Volumekontrol for høretelefon
Trådløst
TrådløsCable
Tilslutninger
Kabel længde1.4 m
Kabelstik3.5mm
Element mængde og størrelse
Elementstørrelse10.0 mm
Design
DesignIn-Ear
LydisoleringÅben
FarveBlå, Grøn, Gul, Hvid, Pink, Rød, Sort, Sølv
Konstruktion og elementerDynamic
Lyd
Højttalerkonfiguration2.0
Kompatibilitet
KompabilitetiPhone
Størrelse
Vægt10.0 g
Favorit
Prisalarm