Razer Kraken
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Razer Kraken er de perfekte gamer høretelefoner, der kombinerer smart design og god lydkvalitet.

Disse fede nye hovedtelefoner fra Razer er både misundelsesværdige for det smarte design og den ekstraordinære lydkvalitet. De er bygget specielt til at være gode til gaming, men de giver også en fremragende lyd, hvis de anvendes til musik, film eller andet.

Det komplette headset er lavet i et let materiale, så den kun vejer 250 gram, hvilket gør den ekstra behagelig at have på selv efter længere tid. Den er specifikt designet til anvendelse på din computer til spil og film, men du kan naturligvis også bruge den på din telefon, din iPod eller lignende, hvis du vil have den med på farten.

Den er designet med et let kabel og en mikrofon, som gør det muligt for dig at kommunikere med dine medspillere og modspillere under gaming. Med en stereo lydgangsmodus og lydeffekter på 7.1 Channel Virtual Surround Sound, vil du få en realistisk lydoplevelse, der giver dig fornemmelsen af, at du vil blive kastet midt ind i spillet med alle de mange lyde omkring dig.

Hovedtelefonerne har en følsomhed på hele 112 dB, hvilket gør det muligt for dig at nyde god kvalitetslyd, også når der bliver skruet helt op. Med disse gode hovedtelefoner kan du altså spille, lytte til musik eller se film på højeste lydstyrke, uden at du forstyrrer andre i hjemmet. På Razer Kraken modellen er der også gjort lidt ekstra ud af designet. Her kan du vælge mellem en henholdsvis sort og grøn model, hvor der er forskellige farvede detaljer, som gør den mere smart end mange andre modeller. Desuden er den udviklet med fokus på gaming, hvilket betyder at designet er lavet til at sidde ekstra godt på hovedet, uden at den er til gene for dig under spillet.

Med et smart lille kabel med flotte gulddetaljer kan du altid hurtigt koble dine nye høretelefoner til alle dine enheder, også når du har dem med på farten. Når du først har prøvet det nye Razer Kraken sæt, vil du hurtigt glemme alt om dine tidligere hovedtelefoner og se frem imod, at hver eneste nye spilleoplevelse bliver mere virkelig og fed end nogensinde før. Til en fornuftig pris får du altså en hovedtelefon til gaming, der er af den højeste kvalitet, både når det kommer til lydkvalitet, design og velbehag.

Log ind
Bliv medlem